Ha lenne lehetőségetek ilyen fiatalon kimennétek külföldre dolgozni?
20 éves vagyok,a barátommal a családjához költöznénk ki,mindkettőnknek lenne munka.
Csak én az itthoni családomhoz borzasztóan ragaszkodok,mindig honvágyam van,mégha egy hétre is megyek nyaralni már alig várom hogy haza jöhessek!
Onnan pedig csak 2 havonta tudnék hazajönni.
De ha itt maradok a kis fizetésből nincs esélyem még egy garzon lakást sem venni...
Ti megpróbálnátok elszakadni a családotoktól,úgymond kirepülni a fészekből?
Nagyon félek.... 20/L
Hát nagyon nehéz kérdés.
Nekem az a szerencsém, hogy itthon is akármikor el tudok helyezkedni és külföldön is bármikor lenne munkám, viszont én itthon maradok. Szükség van itt rám, nem csak a családnak, de ők is iszonyúan hiányoznának.
És itthon itthon vagyok, ott pedig mondjon bárki bármit, mindig egy külföldi leszek.
Azonnal indulnék! :)
2 éve keresek munkát, hiába...pedig szeretnék családot alapítani, de így nehéz.
24N
Tanuld a nyelvet, akár még itthon, akár már küldföldön (emiatt nem hiszem hogy rögtön lesz munkád- ha már van akkor menj csomaogolni), aztán próbálj szerencsét. Mit veszíthetsz? Lakás van, munka van, akkor mire vársz? Aki ezek nélkül megy el bukhat nagyokat, de itt más a helyzet. Ha honvágyad van/nem tetszik/ haza akarsz jönni, akkor hazajössz. Akkor kint voltál 2 napot és nem tetszett. De ne hagyd ki ezt a lehetőséget.
20l
Én nem mennék, mert szeretem az itteni munkám, van lakásunk, autónk, itt vannak a szüleink, a barátaink, nincsenek gondjaink.
De ezek mi vagyunk. A te helyzeteted csak te tudod felmérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!