Itt hagynátok ezt az országot, ha volna rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
Páromnak jól fizető munkája adódott kint (már ott is dolgozik).Átbeszéltük a dolgokat,gyerekünkkel hamarosan követjük őt.Mindenki azt mondja,ne gondolkozzunk,menjünk.A gyereknek csak jobb jövője lehet külföldön.2011. nov. 11. 19:04
3/29 anonim válasza:
Menj, már az én fejemben is motoszkál, hogy kimegyünk, barátnőmék kint vannak és láthatóan jobban élnek.
4/29 anonim válasza:
Már sok ismerős kint van a világban mindenfelé, és mindenhonnan csak jókat hallok, visszajönni nem is akarnak, jól élnek, szóval rossz nem lehet. Nekem is csak a sulit kell befejeznem és megyünk párommal valahova északra. Magyarország nekem menthetetlennek tűnik... nem lesz jobb itt az élet soha. Nyomorogjon itt aki akar, de én nem fogok.
5/29 anonim válasza:
Simán...Én egy olyan embert néznék meg, aki nem.
6/29 bánomisén válasza:
Én már évek óta kint vagyok.
7/29 anonim válasza:
A te esetedben mennék, a sajátomban nem.
Nekem ugyan lehetőségem bőven van, de nekem ez az otthonom és a mai helyzetet elnézve itt van szükség rám. (A szakmám miatt mondom)
8/29 anonim válasza:
Mint a szélvész úgy mennék. Csak porzana utánam az út, és vissza sem néznék.
9/29 anonim válasza:
Talán. De ha kint is élnék meg maradnék magyarnak és mindenképpen magyarnak nevelném a gyerekemet és ha lehet Magyarországon szeretnék meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!