Itt hagynátok ezt az országot, ha volna rá lehetőségetek?
Kint élek, és úgy terveztem, hogy jövő nyáron visszaköltözöm. De amilyen elkeserítő híreket hallok otthonról inkább maradok. Jó itt nekem. A családom hiányzik rettenetesen. De itt megtaláltam a helyem, az embereket szeretnek, nem kezelnek bevándorlóként és egyenlő vagyok az őslakosokkal. És szeretném ha a gyerekeim itt születnének és járnának suliba. De ez még a jövő zenéje.
Szóval tedd meg. Melyik ország a cél?
23/N.
Mar negy eve otthagytam Magyarorszagot es nem bantam meg. Amugy azoknak akik azt mondjak, hogy "nem felejtenek el magyarul", en nem tartom a kapcsolatot, csak ket magyarral. Szoval van, hogy hetekig nem is beszelek magyarul, es mar angolul szoktam gondolkodni. Neha igencsak keresem a szavakat. Lehet, hogy ez hihtetlen, a az egyik magyar is erre panaszkodik. Amikor talalkoztam masokkal, meg is jegyeztek, hogy hallani, hogy nem nagyon beszelek magyarul.
Csak egy pelda, hogy hogyan beszelgetunk:
Tegnap a meetingen a supervisor complainelt, mert nem toltottem ki a holiday formot, de mondtam neki, hogy tul busy voltam. :D Szep magyarsaggal lol
Mi is azon vagyunk, hogy a férjem kijusson ( várja a munka) csak össze kell gyűjteni valamennyi pénzt, hogy kint ne legyen gondja stb.
2 éven belül mi is követnénk a kisfiunkkal.
08:21
Ismerős duma! Kezet foghatunk! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!