Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimennétek külföldre a párotok...

Kimennétek külföldre a párotok nélkül? Ez megoldás lenne?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem találok munkát már lassan két éve, kezdek bedilizni ettől az itthon üléstől. Napról napra nézem a hirdetéseket, járkálok a szomszédos városokban, hátha találok valamit. Küldöm az önéletrajzokat mindenhová, eddig semmi. A párom dolgozik, de egy fizetés manapság elég kevés. Kaptam különféle ajánlatokat, pl. egy pasit kellene "kísérgetni", de ezektől tartok. Arra gondoltam, hogy egy fél évre kimennék Ausztriába. Már jobb ötletem nincs. Ma akarom elmondani a páromnak, nem tudom, hogy fog reagálni, ahogy ismerem, nem jól. Az az érzésem kénytelen leszek belevágni, mert máshogy nem megy. Egyszerűen erre szinte semmi nincs, csak különféle, házalós, rátukmálós meló, ezekkel az ismerőseim is megjárták. Arra gondoltam keresek valami ismerőst, akikkel kimennék. Szerintetek, hogy adagoljam be a páromnak? Ti itt hagynátok ennyi időre? Én a lány vagyok.
2010. máj. 21. 13:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Parom nelkul soha nem mennek, egyutt viszont 1 honapon belul indulunk :)
2010. máj. 21. 13:23
 2/37 A kérdező kommentje:

Gratulálok. :)

Igen, csak az a baj, hogy neki biztos állása van itt, és ha visszajönnénk, mert kint nem akarnánk maradni, nem veszik vissza. Ráadásul a nyelvtudása majdnem nulla.

2010. máj. 21. 13:24
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom 1 évre ment Angliába,úgy,hogy én itthon maradtam,és alig találkoztunk(talán 2-szer jött haza látogatóba)..Ki lehet bírni ha két ember szereti egymást..Igaz az első pár hónap iszonyú nehéz,de Ausztria nincs olyan messze,és akár havonta is hazajárhatsz....

De én a helyedben ha tudod,hogy rosszul reagál a hírre csak akkor mondanám el neki,hogy Ausztriába mész amikor már a kezedben van a munkavállalási engedélyed...Amíg ez nincsen addig úgysem tudsz ott dolgozni..Addig meg minek a feszültség nem igaz??

2010. máj. 21. 13:25
 4/37 anonim ***** válasza:
85%
Én is nő vagyok, de ha a férjem ellenezné, akkor semmikép nem vágnék bele, mert mi nők még valahogy el vagyunk testi kapcsolat nélkül hetekig, de a férfiak között az ilyen szerintem ritka. Mire visszajönnél, találna valakit magának, félő.
 5/37 A kérdező kommentje:
Egyébként hová mentek?
 6/37 A kérdező kommentje:
Ez még csak egy gondolat. Még nem biztos. Nem szeretném kész tények elé állítani, mert rosszul viseli az efféle dolgokat, inkább már a felvetést elmondom, aztán bevetem magam. Egyáltalán belemerek-e vágni?!
2010. máj. 21. 13:28
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék ki, de a barátom ki szeretne menni,volt szó arról h együtt kimegyünk, de nem jött össze. Ő már egyedül is kimenne, ezt sokszor modja is-ami nekem nagyon rosszul esik, mert én egy hetet is nagyon nehezen bírok ki, nemh hónapokat....
2010. máj. 21. 13:41
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, mert nem lehet itthon találni semmit. De mi a garancia, hogy Ausztriában fogsz találni? Még ha konkrét állásajánlatra mennél.. Én elveszettnek érezném magam, nem mernék belevágni.Meg a külföldi munkákról sok rosszat is hallani..persze van, akinek bejön. Én a helyedben nem vágnék bele, nem mernék. És persze rohadtul hiányozna a párom. Meg írtad, hogy nem ott akarsz élni. Tegyük fel találsz ott melót. 1-2 évre (vagy nem tudom mennyi időre gondoltál) kimennél egyedül? És ha visszajössz és akkor sem találsz itthon munkát, akkor mész vissza vagy hogy gondoltad? És akkor a pároddal mi lesz? Ezt nagyon gondold át!
2010. máj. 21. 13:41
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

É is így vagyok 3 éve nem találok állást, pedig 2szakmám van.

Én már bezizzentem. A kilátástalanság nem túl kecsegtető...

2010. máj. 21. 13:45
 10/37 A kérdező kommentje:
Konkrét munkát keresnék, arra mennék. Egy fél évre, csak addig míg tudnánk egy kicsit spórolni. Sok ismerősöm van, aki úgy szint nem talál munkát, valaki csak kijönne velem. Nekem is hiányozna a párom, de ez sem állapot, hogy csak ő dolgozik, én meg itt vagyok, mint egy f@sz, és nem csinálok semmit.
2010. máj. 21. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!