Kimennétek külföldre a párotok nélkül? Ez megoldás lenne?
ma 14:37-nek
Ugye te még nem takarítottál?Úgy értem munkahelyen..
Én Angliában takarítottam egy szállodában.Nagyon szar volt.Rengeteget kellett dolgozni,és amit csináltál avval sem voltak elégedettek.Volt egy magyar kolléganőm aki diplomás és velem együtt takarított.Ő csak azért jött ki,hogy meglegyen az angol nyelvvizsgája.A vállamon sírt ,mert hányásokat kellett felmosnia..Kaptunk szállást az igaz,de mivel"kéznél voltunk" Így mindig dolgozni kellett..Volt,hogy egy lengyel lányt aki 39 fokos lázzal feküdt a szobájában,kizavarták,hogy dolgozzon..Ha nem megy,ki van rúgva..Inkább hazament..
A diplomás lány is csak addig maradt amíg meg lett a nyelv vizsgája..Én is hamar ott hagytam a szállodát. sok-sok ilyen történetet tudsz olvasni..Kint azért nem olyan jó pénz amit a takarításért adnak...És ugyanolyan megalázó,ha nem jobban,hiszen csak vendégmunkás vagy...
Én még kint vagyok,és mellékállásában szintén takarítok(igaz nem szállodában) a tapasztalat azt mutatja,hogy bizony már egy takarítási melónál is elvárják a nyelvtudást...
válasz megírásának időpontja: ma 14:06
ez vagyok én
arról azért tudni kell,hogy az illető akiről irtam,megszenvedi azt a 3 heteket amig kinnvan...öreg nyanyát kell gondozni,aki éjjel 2kor is sippal ébreszti mert összesz@rta magát,cseréljen ruhát rajta...
családoknál bébiszitterkedni sokkal jobb,kisgyerekre vigyázol napi 4 órát átlagban,mellette meg bevállalsz takaritást,vasalást más családoknál...
Érdekes volt újra elolvasni ezt a kérdést és a válaszokat, mert majdnem 2 év eltelt azóta, hogy erre válaszoltam.. És most én dettó ugyanebben a helyzetben vagyok, mint amiben te voltál ekkor, mikor a kérdést kiírtad:
Nincs munkám, nincs pénzem. Nem találok sehol se munkát, reménytelen, párom meg agyon dolgozza magát, és nekem lelkiismeret-furdalásom van emiatt, hogy én itthon meresztem a seggemet, de nem tudok mit csinálni,mert kezdő pénzem sincs, hogy akár Bp-re felköltözzek albérletbe és ott keressek munkát.. Páromat nem zavarja, hogy nincs munkám. Mármint nem cseszeget érte, tudja, hogy nehéz a helyzet. De nekem akkor is kellemetlen, egy nullának érzem magam:( 22 évesen egy okj-s szakmám van, de seggtörlésre jó maximum :(
Kérdező: neked hogyan alakult a sorsod? Kimentél végül? Találtál munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!