Kimennétek külföldre a párotok nélkül? Ez megoldás lenne?
Szia, én teljesen ugyanebben a cipőben járok. Nem találok munkát, kétségbe vagyok esve. A "majd csak lesz valahogy" típusú vígasztaló szövegektől meg már rosszul vagyok.
Páromnak viszonylag jó munkája van, átlagos fizetése, nulla nyelvtudása, és egyébként sem az az ugrándozós típus, kerek perec közölte velem, hogy ha gondolom menjek, ő marad. Mi gyakorlatilag másfél éve ezen veszekszünk. Én szeretném, ha Ő is velem jönne, mert a távkapcsolat nálunk biztosan nem működne. Szeretjük egymást, de az hogy havonta-kéthavonta találkozzunk, számomra (és számára is) elképzelhetetlen egy kapcsolatban, a távolság eltávolítana minket egymástól. Még mindig itt vagyok, nem mentem el nélküle, viszont nagyon őrlődöm. Nem tudom, mit tegyek. Ha elmegyek, elveszítem. Ha maradok, lehet hogy még jó ideig csak vegetálok :-( Nem írtad, hogy hány éves vagy, és mióta vagytok együtt. Én már 30 vagyok, és 10 éve vagyunk együtt. Stabil, jó a kapcsolatunk, félek őt elveszíteni, ez az ami még mindig itt tart.
Párod akárhogy is fog reagálni, a döntést neked kell meghoznod...és bárhogy döntesz, nincs rá garancia, hogy később nem fogod megbánni.
Bocs, tudom hogy ezzel nem sokat segítettem. Csak azért írtam, hogy lásd, más is van hasonló helyzetben.
nem mennék nélküle,ahogy ő sem menne,lett volna már lehetőség mindkettőnknek,csak más időpontokban,igy még mindig ittvagyunk,a legszegényebb megyében...
én meg se akarom tudni hogy mennyi időt birnánk ki egymás nélkül...
anyám tesója ausztriában dolgozik,beteget ápol,nagyonjól keres...kinnvan 3 hetet,kap félmillót,otthon van 2 hetet a pasijával,utána megint megy ki...jól keres,de szenved...
nekem ennyit nem ér...
válasz megírásának időpontja: ma 14:06
Ahogy a rokonod csinálja, simán bevállalnám. -.-. 2 hét itthon? Kapásból. Én is a legszegényebb megyében lakok. Legalábbis szerintem ez az.
Én is felvetettem a páromnak ezt a témát. Erre a fejemhez vágta, hogy én mennyire nem veszem őt, és az egész kapcsolatunkat komolyan, mert képes lennék csak így elmenni. Csak azt felejtette el, hogy én anno 3 éve azért hagytam ott az életemet, a munkámat, a barátaimat egy másik városban, hogy együtt lehessünk. Lehet, hogy hiba volt. :-S Ja, és még azt is mondta, hogy szerinte én nem is igazán akarok itt dolgozni, mert nekem az a heppem, hogy csak külföldön lehet boldogulni. Jah!
Én tudom, hogy külföldön sincs kolbászból a kerítés, nincs rá biztosíték, hogy összejön. De a lehetősége megvan. Itthon egyszerűen nem sikerül, egy darab sz@rnak érzem magam, aki nem jó semmire. Szabtam egy határidőt: ha ebben az évben nem találok semmit, akkor lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!