Ha lenne lehetőségetek ilyen fiatalon kimennétek külföldre dolgozni?
20 éves vagyok,a barátommal a családjához költöznénk ki,mindkettőnknek lenne munka.
Csak én az itthoni családomhoz borzasztóan ragaszkodok,mindig honvágyam van,mégha egy hétre is megyek nyaralni már alig várom hogy haza jöhessek!
Onnan pedig csak 2 havonta tudnék hazajönni.
De ha itt maradok a kis fizetésből nincs esélyem még egy garzon lakást sem venni...
Ti megpróbálnátok elszakadni a családotoktól,úgymond kirepülni a fészekből?
Nagyon félek.... 20/L
Nehéz válaszolni, ugyanis nekem is lett volna lehetőségem régebben menni, de - pont azért, amit te is mondasz - nem mentem.
Most már mennék nagyon, csak sajnos épp most nincs hova, és nagyon bánom az elszalasztott lehetőségeket!! A fejem verem a falba.
Szóval azt mondom a jelenlegi eszemmel, hogy mindenképp menj, ugyanakkor megértem, hogy nem könnyű, és megértem, ha nem léped meg. Lehet, mindenkinek el kell követnie ezeket a "hibákat"...
És itthon meg van beszélve,hogyha nem érzem jól magam kint akkor bármikor hazajöhetek a barátommal együtt.
Jó lenne,jól keresnék,de rettegek az ismeretlentől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!