Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy apa megveri a 23 éves lányát? (lent)

Figyelt kérdés
Én vagyok az a lány.Tavaj télen volt,hogy egy pofavágás miatt (tényleg nem volt nagy dolog) apu,hát hogy is mondjam,elég rendesen megvert.Nem fojt vér meg társai,csak kaptam egy tockost meg 2 pofont,de hát én vagyok 50kg ő meg 100,szóval el lehet képzelni,hogy nem atyai símogatás volt.Bár lelkileg jobban fájt,mint testileg.Amúgy apám hírtelen haragú,de egy kezemen meg tudnám számolni gyerekkoromban hányszor kaptam,de akkor mindig nyomós oka volt. Most estem azonban gondolkodóba,hogy normális az,ha egy "felnőtt" embert megver az apja? Dolgozom,lényegében azon kívül,hogy otthon lakom,teljesen független vagyok a szüleimtől,rezsibe,kajába havi szinten beleadok,ez nekem így természetes. Ti mit gondoltok erről?

2012. szept. 28. 16:13
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
:).Annyira nem rajongok Németországért. Voltam Zwickauba anno.Most majd Ingolstadtba költözünk,de nem tudom milyen lesz.De köszi,hogy drukkolsz :)!
2012. nov. 1. 13:56
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem apukád rajtad verte le a port. Mással lehetett baja. A szüleim rossz házassága alatt én is is kaptam 25 évesen. A tehetetlenségük miatt már a végén engem vertek szájon.
2012. nov. 16. 13:29
 33/36 anonim ***** válasza:

30-askám őszintén te hányszor jártál a krautéknál, és abból mennyi volt az NDK-s rész?

Mert tömény baromságokat pofázol itt össze!

2012. nov. 16. 15:49
 34/36 anonim ***** válasza:
24%

23 évesen lány létemre le ... ..... .... .... ..... ... .... .... ... disznóztam volna az apámat és soha többé nem álltam volna szóba vele!

(bocs az erkölcs csősz miatt ki kellett pontozni)

2012. nov. 16. 19:27
 35/36 anonim ***** válasza:
szerintem ha állandó jövedelmed van, költözz el, mert ez csak a kezdet volt. ha 1szer megengedi magának, akkor lesz több ilyen alkalom is és ezt kell megelőznöd mi elött túl késő lenne.
2012. dec. 18. 20:27
 36/36 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok,még nem szedtem meg magam annyira,hogy elkezdjem a saját életemet.Apám az én gyerekkoromat is megkeserítette.Még a szülői háznál lakok,ami azt jelenti,hogy kerülgetnem kell.Igyekszem vele kerülni az érintkezést,mert ő is olyan,hogyha valami baja van,azt rajtam veri le.Ugyan megütni már nem mer,de baxogatni igen,meg beszólogatni mindenért.Nehéz vele élni.És ami még nagyon rossz,hogy a szüleim úgy tervezték meg a házunkat,hogy állandóan egymás se.ggében legyünk,folyton lássuk egymást,mert mi olyan nagyon hű de szerető család vagyunk.Úgyhogy nekem csak a szobám maradt itthon,itt van nyugalom.
2012. dec. 18. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!