Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy apa megveri a 23 éves lányát? (lent)

Figyelt kérdés
Én vagyok az a lány.Tavaj télen volt,hogy egy pofavágás miatt (tényleg nem volt nagy dolog) apu,hát hogy is mondjam,elég rendesen megvert.Nem fojt vér meg társai,csak kaptam egy tockost meg 2 pofont,de hát én vagyok 50kg ő meg 100,szóval el lehet képzelni,hogy nem atyai símogatás volt.Bár lelkileg jobban fájt,mint testileg.Amúgy apám hírtelen haragú,de egy kezemen meg tudnám számolni gyerekkoromban hányszor kaptam,de akkor mindig nyomós oka volt. Most estem azonban gondolkodóba,hogy normális az,ha egy "felnőtt" embert megver az apja? Dolgozom,lényegében azon kívül,hogy otthon lakom,teljesen független vagyok a szüleimtől,rezsibe,kajába havi szinten beleadok,ez nekem így természetes. Ti mit gondoltok erről?

2012. szept. 28. 16:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
81%
Apád egy állat. Anyukádat is veri??? De szerintem nagyon is tudod a választ! Nem normális semmilyen körülmények között az agresszió!!!!
2012. szept. 28. 16:16
 2/36 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, mert én nem látom át a vitát ami mindezt kiváltotta. A függetlenség legfontosabb része a külön lakás, ezt nem ártana még megoldani, mert így feljogosítva érezheti magát arra, hogy így neveljen.
2012. szept. 28. 16:17
 3/36 anonim válasza:
67%
Szerintem valami mélyebb oka lehetett ennek nem csak egy pofavágás. Lehet hogy valami más miatt haragszik rád csak éppen akkor jött ki ez rajta. Természetesen egyáltalán nem szép dolog megütni bárkit függetlenül attól hány éves. Beszéltél már vele erről? Én a helyedben megmondanám neki hogy ha valami problémája van felnőtt módjára beszéljük meg és ne tettlegességgel oldjuk meg a dolgokat. Egy próbát megér.
2012. szept. 28. 16:19
 4/36 anonim ***** válasza:
97%

Én gyerekkorom óta nem kaptam pofont, de volt rá példa, hogy majdnem. Mondjuk nála, ha üvölt, ezerszer félelmetesebb, mintha megpofozna. Mikor ugyanolyan helyzetben voltam már, mint te: dolgoztam, de otthon laktam. Akkor majdnem elköltöztem itthonról, mert elmondtam a páromnak, annyira dühös lett, hogy értem akart jönni.

A mi vitánk azért volt, mert a bátyámat szentként tisztelik és meg mertem mondani a véleményemet.

2012. szept. 28. 16:21
 5/36 A kérdező kommentje:
Senkit nem bánt,anyuval csak veszekszikde nem kiabál csak szócsata van.Nővérem aki a féltestvérem sosem kapott verést,ez valahogy csak nekem jutott ki,persze örülök,hogy őt nem bántotta senki. Lehet,hogy tényleg az itthon lakástól érzi,hogy még mindig ő a főnök,ami valójában igaz is,mert hát az ő háza az ő vára. Nem hinném,hogy különösebb baja van velem,egyébként jó a viszonyunk!
2012. szept. 28. 16:22
 6/36 anonim ***** válasza:
49%
Apádnak nyugtatókat kéne szednie. Küldd el orvoshoz.
2012. szept. 28. 16:42
 7/36 anonim ***** válasza:
96%
nem normális dolog, de ha alapból nem erőszakoskodik és jó a viszonyotok , akkor a helyedben megkérdezném tőle, hogy miért tette.. lehet, hogy alapból idegeskedett valamin, vagy baja volt és a pofavágás volt az utolsó csepp..nálunk is kb az a helyzet, mint nálatok, apám a " főnök" és hirtelen haragú.. nagyon ritkán kaptam én is ( utoljára 12 évesen) , de ha nagyon ki lenne valamin akadva és akkor valami hasonlót csinálnék, kinézem belőle, hogy hasonlót csinálna..
2012. szept. 28. 16:44
 8/36 A kérdező kommentje:
Szed nyugtatót,mivel pánikbeteg is sajnos.Utolsó,hát akkor te megérted nagyjából a helyzetem.
2012. szept. 28. 16:49
 9/36 anonim ***** válasza:
6%

Ha az alapvető kötelességeiden kívül kaptatok össze, akkor valahol Ő tudja hogy miért is kaptál tőle

Az hogy 50kg vagy, Ő 100 még nem mentség, ugyanis Ő az apád nem a férjed vagy ismerősöd, egy szülői pofon mindig másabb/nyomósabb, részben joga van hozzá, ha olyan történt ami nem tetszett neki

Sokan kicsit túloznak ilyenkor, egy pofontól senki nem lesz bántalmazott meg hasonlók

Én is kaptam már 13éves fiúként akkorát hogy 2órán át lüktetett az agyam, csak azért mert szaladtam a felmosott előszobában és hanyadt vágódtam, én voltam akkor 47kg, ő 95+ nagy keze van emellé

20/F

2012. szept. 28. 16:53
 10/36 A kérdező kommentje:
20F! Azt gondolom az erőszak nem megoldás.Mért nem lehet megbeszélni a dolgokat? Mért kell a tettlegesség.Az a baj,hogy bár nem kaptam sokszor,de az a pár alkalom örökre bennem marad.Mikor pálcával hurkásra verte a kezem meg a lában,ami be is kékült-lilult,amikor lefejeltem az asztal szélét.Azért azt gondolom,ha szülő is,de ésszell kéne élni,pont azért mert ő az idősebb,tapasztaltabb.Azért 12 évesen kapni más mint 23 évesen,szerintem!!!
2012. szept. 28. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!