Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy apa megveri a 23 éves lányát? (lent)

Figyelt kérdés
Én vagyok az a lány.Tavaj télen volt,hogy egy pofavágás miatt (tényleg nem volt nagy dolog) apu,hát hogy is mondjam,elég rendesen megvert.Nem fojt vér meg társai,csak kaptam egy tockost meg 2 pofont,de hát én vagyok 50kg ő meg 100,szóval el lehet képzelni,hogy nem atyai símogatás volt.Bár lelkileg jobban fájt,mint testileg.Amúgy apám hírtelen haragú,de egy kezemen meg tudnám számolni gyerekkoromban hányszor kaptam,de akkor mindig nyomós oka volt. Most estem azonban gondolkodóba,hogy normális az,ha egy "felnőtt" embert megver az apja? Dolgozom,lényegében azon kívül,hogy otthon lakom,teljesen független vagyok a szüleimtől,rezsibe,kajába havi szinten beleadok,ez nekem így természetes. Ti mit gondoltok erről?

2012. szept. 28. 16:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%
Én átérzem.Engem 19 évesen vert meg valami hülyeség miatt.Ilyenkor jól vissza kell neki vágni,de lehetőleg úgy,hogy fájjon neki.Nem feltétlenül erőszakra gondolok.
2012. szept. 28. 17:12
 12/36 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy szerintem orvoshoz kéne küldeni,de sürgősen,mert ez tényleg nem normális.Azt is lehet így mondani,hogy közveszélyes.Kezeltetnie kéne magát.Vagy nagyon primitív és még a pszichológus is hiába.
2012. szept. 28. 17:14
 13/36 anonim ***** válasza:
20%

Én meg vagyok róla bizonyosodva hogy 20 évesen is kapnék, még nagyobbat mint 13évesen

Szóval a 23 év nem mentség

Én sem tudok már a szemébe nézni faternek mindig, mert emlékszem ezekre

20/F

2012. szept. 28. 17:14
 14/36 A kérdező kommentje:
Ha visszavágok csak mégjobban dühös lesz...Semmi értelme.Szerintem akinek a természete ilyen,azt hiába küldi az ember orvoshoz,az nem segít.Mondjuk részben én is ilyen hírtelen haragú vagyok,mint ő,örökölhettem ezt gondolom,de azért ennyire nem gáz.
2012. szept. 28. 17:41
 15/36 A kérdező kommentje:
20F Attól,hogy te normálisna tartod,hogy vertek/vernek,szerintem még nem kéne,hogy az legyen...
2012. szept. 28. 17:42
 16/36 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem megy el orvoshoz,akkor kerüld a társaságát.Ki akarna egy gyogyóssal együtt laki?Nem normális dolog az,ha megveri a felnőtt lányát.Ha gyerekként kaptál volna egy atyai pofont nevelő szándékkal,az lett volna a normális,nem az,hogy felnőttként agyonver.Ebből szerintem előbb utóbb vagy válás lesz,vagy agydoki.Nagyon el tudnak harapózni az ilyen helyzetek.
2012. szept. 28. 19:04
 17/36 A kérdező kommentje:
Utolsó! Válás? Ki válna kitől? Ezt nem értem.Kerülni a társaságát nehéz,lévén együtt élünk.És csak néha pattant el nála valami,nem non-stop örjöng! Akármilyen is az apám és szeretem,mégha dühös is vagyok rá néha és ő is szeret,mert egy szem gyereke vagyok! Csak a természete rossz.De nyilván egy felnőtt embert tényleg nem kéne megütnie...
2012. szept. 28. 19:09
 18/36 anonim ***** válasza:
72%

Hiába, a szülő sem tökéletes..

20 évesen én is kaptam apámtól, mert később mentem haza 10 perccel...Még mindig emlékszem rá..

De mikor terhesen a férjem elhagyott,első percbe jött az albérletből hazaköltöztetni..

Nem verés párti vagyok, nem ezt irtam.

Az én apám is "idegroncs" volt..vagy ilyen természetű..

Volt, meghalt már..

Sok vitánk volt, nem engedett a véleményéből..soha.

Meggyőzni nem lehetett, de nagy szive volt...

4 éve meghalt, nég most is hiányzik..:(

Nem minden fekete-fehér, mondjuk a szürke ötven árnyalata....

2012. szept. 29. 04:55
 19/36 anonim ***** válasza:
1%

Azt, hogy az a lány meg is érdemli, ha még ott lakik.

Költözzön el, és nem lesz, aki verje. 23 évesen hiába kér védelmet a rendőrségtől - már nem gyerek, felnőtt. Csak akkor kaphat védelmet, ha a sérülései komolyabbak, de azzal mire megy? Apust eltélik enyje-bejnyére, aztán újra ver, lehet, hogy kétszer olyan durván, mint eddig.

Vagy felveszed ellene a kesztyűt és elmégy önvédelmi tanfolyamra, aztán visszaütsz - ami nem éppen jó megoldás, mert csak elmérgesedik a helyzet - vagy lelépsz otthonról.

2012. okt. 2. 08:36
 20/36 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ritka okos vagy!Ma abban a helyzetben ami az országban uralkodik,megnézem hány 24/mert tudod már egy év eltelt,én is öregszem :)/éves lány tud önálló életet kezdeni a minimálbérből...Ha hallgattál volna,okosabb maradtál volna!
2012. okt. 2. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!