Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem akar vagy a lányát?

Engem akar vagy a lányát?

Figyelt kérdés
1 éve élek párkapcsolatban,páromnak 2 gyereke van nekem egy.Mindkettőnk gyermekei házasok ,sőt unokák is vannak mindkét részről.Problémám abban rejlik,hogy gyermekei közül az egyik túlságosan ragaszkodik hozzá,ami számomra már furcsa.A szomszédban él férjével és kicsi gyermekeivel.Mikor anno bemutatkozáskor fura megjegyzést tett mosolyogva...kb.ilyesmit:nem adom apát! Aztán ottlétem során egy esetben kiteregettem az udvarra s azt vettem észre,hogy átrakta a ruhákat a maga kedvére...arra hivatkozva, rosszul teregettem!Azóta a fürdőszobába teregetek!!!!Az udvar persze a páromé,de nekik szabad bejárás van udvarba ,házba.Sajnos nem lehetek mindig a párom mellett,mert távolabb az otthonom ilyenkor neten tartjuk a kapcsolatot. Többször tapasztaltam,hogy este 9 után még az apjánál tartózkodott,gyermekei ez alatt felügyelet nélkül a szomszéd házban,mert párja munkában volt.Ha valaki közel van a harminchoz, párja van,2 kicsi gyermeke, az normális, hogy ennyire húz az apjához???A másik gyermeke és az enyém törekednek az önállóságra ,neki meg mintha ez lenne a kényelmes.Ha átugrunk családlátogatásra soha nem kínál meg semmivel,érzem nem vagyok a szíve csücske....ha említést tettem páromnak ,hogy nekem ez fura akkor mindig lánya oldalára áll.Néha úgy érzem mintha 3 lennénk ebben a kapcsolatban,mert a párom szinte mindig mindent átbeszél a lányával!Már a veje is megjegyzést tett, néha úgy viselkednek mint férj és feleség!!!Most oda jutottam,hogy betelt a pohár ...nem bírom tovább!Ja és még egy fontos ...állítólag az előző kapcsolata is ez végett a probléma végett ért véget!Előre is köszönöm a véleményeket...
2012. ápr. 15. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem tuti nem normálisak. Eleve a szomszédban laknak... brrrrrrrrrrrr.
2012. ápr. 15. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Eléggé sáros ügy. Nem normális, az biztos. Amiket leírtál, elgondolkodtató. Egy férjes asszony ne őrizze oroszlánként az apját, aki történetesen párkapcsolatban él. Inkább a saját családjához húzzon. Azt hiszem én is beleunnék ebbe a helyzetbe. Váljatok el békességben és keress olyan embert, akinek te leszel a legfontosabb. Mert van ilyen /is/!
2012. ápr. 15. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Nekem mindig a gyerekeim lesznek az elsők. Aki ezt nem hajlandó elfogadni, nálam azonnal esélytelenné válik.
2012. ápr. 15. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Utolsó!

Ez teljesen rendben van, de azért csak nem kell egymás szájában élni és mindenbe beleszólni?!

Én és a húgom is az elsők vagyunk Édesanyámnak! Bármi van, számíthatunk rá és ő is ránk. Na de nem így...

2012. ápr. 15. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a következő kapcsolata is ezért fog véget érni.
2012. ápr. 15. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem akarok rosszra gondolni ,de ez elég bizarr így elsőre... :(

Szerintem lépj tovább, mert ez megmérgezi a kapcsolatotokat idővel.. Sosem tudnék a szüleimmel egy udvarba lakni, de az anyósomékkal sem ,mert nem normális... ( persze vannak kivételek) De az hogy mindent a lányával beszél meg,és nem veled aki elméletileg a párja... eléggé bántana engem is..

2012. ápr. 15. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez mar treee!!ezek szerint rad igazabol nincs is szuksege a parodnak!!minek amikor potol a lanya!!nem tudom hogy erzel erzelmileg a parod irant,de ha szebb es jobb jovot szeretnel magadnak,es olyan embert akinek csak te vagy,akkor lepj!!hidd el ha igy is dontesz hogy szetvaltok ,se fogja magat torni hogy vajon miert!!a lanya majd feledteti vele a maganyt !!ami ez esetben konnyu dolga lessz,hisz megbeszelnek,.illetve atbeszelnek egymaskozt mindent pont ugy mint "ferj es feleseg"bocsi de a szavaiddal eltem!!
2012. ápr. 15. 22:32
 8/8 Baby Firefly válasza:
nyomozz utánuk mindíg..
2012. ápr. 15. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!