Hogyan értessem meg vele (finoman), hogy engem hagyjon békén ilyen téren?
A (legjobb)barátnőmmel már 15 éve ismerjük egymást. Nemrég kiderült, hogy távoli rokonok vagyunk. 1 éve elmondta, hogy leszbikus. Ezzel nincs semmi bajom, de amióta elmondta utalásokat tesz irányomba. Sokszor mond olyat amit normális esetben a férfiak szoktak mondani a nőknek, amikor már szerelmesek egymásba. 2-3 alkalommal már elmondtam neki viszonylag burkoltan, hogy ebből nem lehet semmi, mert én heteroszexuális vagyok, de szerintem nem akarja ezt elfogadni.
(Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos tinik vagyunk és ez úgy is elmúlik neki, mert csak azért csinálja, hogy menő legyen elmondom, hogy ő 25, én pedig 23 éves vagyok)
Hogy mondjam el neki érthetően, de mégis finoman, ezt neki? Nem szeretném megsérteni, mert ez a téma valahogy extra érzékenyen érinti őt.
Biztos vagy benne, hogy udvarlási szándékkal bókol, utalgat?
Én is leszbikus vagyok, viszont, ha valakit vonzónak találok, annak bókolgatok, mert tetszik és ezt kifejezem (sosem rossz szándékkal). De ez közel sem jelenti azt, hogy akarnék bármit is tőle. Nem lehet, hogy az ő udvariaskodását találod szokatlannak és emiatt félreértelmezed?
Már próbáltam neki elmondani konkrétan is, de nem igazán érdekelte. Annyit mondott, hogy "jó, engem akkor sem érdekelnek a férfiak".
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat.
"Már próbáltam neki elmondani konkrétan is, de nem igazán érdekelte. Annyit mondott, hogy "jó, engem akkor sem érdekelnek a férfiak"."
Helyes válasz: "Engem meg akkor sem érdekelnek a nők."
Elég fura ez, mert a melegek általában egymás társaságát keresik, így praktikus.
Még ha vevő is lennél a dologra, mondjuk bi lennél, akkor sem tanácsolnám egy 15 éves barátság elrontását azzal, hogy szexelni kezdtek, mert az ilyesmi bizony elrontja. A barát felbecsülhetetlen érték, és jobb, ha barát marad, érdekes, hogy ő erre nem gondol.
Van a városotokban melegbár? Nagyobb településeken szokott lenni, küldd el oda, illetve javasolj neki internetes oldalakat, pl. labrisz.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!