Hogyan értessem meg vele (finoman), hogy engem hagyjon békén ilyen téren?
A (legjobb)barátnőmmel már 15 éve ismerjük egymást. Nemrég kiderült, hogy távoli rokonok vagyunk. 1 éve elmondta, hogy leszbikus. Ezzel nincs semmi bajom, de amióta elmondta utalásokat tesz irányomba. Sokszor mond olyat amit normális esetben a férfiak szoktak mondani a nőknek, amikor már szerelmesek egymásba. 2-3 alkalommal már elmondtam neki viszonylag burkoltan, hogy ebből nem lehet semmi, mert én heteroszexuális vagyok, de szerintem nem akarja ezt elfogadni.
(Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos tinik vagyunk és ez úgy is elmúlik neki, mert csak azért csinálja, hogy menő legyen elmondom, hogy ő 25, én pedig 23 éves vagyok)
Hogy mondjam el neki érthetően, de mégis finoman, ezt neki? Nem szeretném megsérteni, mert ez a téma valahogy extra érzékenyen érinti őt.
"jó, engem akkor sem érdekelnek a férfiak"."
Ebből a válaszból nekem az jön le, hogy az elutasításodban a szexuális beállítottságára nézve talál elutasítást. Talán még Ő maga sem rendezte le magában 100%-ig a dolgokat.
Segíts neki, ha lehet, éreztesd, hogy elfogadod Őt és nagyon jó barátot látsz benne. Érvelj azzal, hogy ha netán Te is a lányokat kedvelnéd, akkor sem akarnád felrúgni a barátságot. Te elfogadod őt, de Ő is fogadjon el Téged a heteroszexualitásoddal együtt. :)
Remélem sikerül megoldani!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!