Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ahogy a...

Szerintetek normális ahogy a férjem lereagál dolgokat?

Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok kiváncsi, ugyanis teljesen ki vagyok borulva...nem tudom bennem van e a hiba, de már nagyon sok amit megenged magának. A ma reggeli eset: gyerekek ovira készen. Elkezdek felöltözni, hogy elviszem őket, félig sikerül is, már csak a pulcsit kellett fölhúznom. Erre a férjem mondja, hogy elviszi ő őket! Mondom neki, hogy figyelj, már elkezdtem fölöltözni, elviszem én őket, miért nem mondtad hamarabb hogy Te akarod őket vinni! Mire közölte velem, hogy én elrontom a gyerekeket azzal, hogy mindig én viszem őket /persze ő is szokta, csak ritkábban/. Elmondtam neki szerintem normális hangnemben, hogy ne szórakozzunk a gyerekekkel, az lett nekik mondva hogy anya viszi őket, és egyébként ne akkor szóljon már, amikor már majd indulásra készen vagyunk, ő meg egy szál gatyában téblábolt a szobában...na erre ő totál kikelt magából, teljesen kiakadt, hogy én mit veszekszek vele állandóan, ő csak segíteni akart, stb...na aztán odáig fajult a dolog, értetlenül állok a dolog előtt, hogy neki milyen egy s..r felesége van, hogy ilyen problémákat csinál, mire belevert a szekrénybe a gyerekek előtt, de úgy hogy én is megijedtem. Aztán közölte velem /minden héten közli velem mióta együtt vagyunk/, hogy el fog húzni a ....-ba, mert elege van belőlem! Hozzáteszem, 4,5 hónapos a pici fiunk, a nagyobbak 6 és 4 évesek, ők nem közös gyerekeink. 2,5 éve vagyunk együtt, de minden héten el akar költözni, el akar hagyni, mióta az eszemet tudom. Nem élünk rosszul, vannak problémáink, de hát hol nincsenek? Én úgy gondolom nagyon szeretjük egymást, én őt biztosan, de ha valami kis vita van, máris ilyen nagy problémát kreál belőle és mindig én vagyok a hibás! Rossz anya vagyok, rossz feleség, stb...pedig igyekszem a maximumot kihozni magamból minden téren és mindig mellette állok mindenben! Szerintetek mi lehet a baj?
2012. szept. 18. 09:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Megkockáztatnám azt hogy mikor összecuccolt és közli hogy elmegy,választás elé állitanám.Vagy leülünk és megbeszéljük vagy ha kilép azon az ajtón többet ne jöjjön vissza.

Ha elmegy és jön a böröndökkel visszaforitanám,és megtenném jópárszor.Bizonyos idő után meg leülnék újra átbeszélni a dolgot.

Tudod,egyedül menteni egy házasságot nem lehet.

2012. szept. 19. 08:00
 42/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, akik írtatok, akár jót, akár rosszat! Azt hiszem, a párom is belátja jelenleg, hogy ez így nem mehet tovább! Sokmindent megbeszéltünk, átbeszéltünk, de arra az álláspontra sikerült jutnunk, hogy ehhez kevesek vagyunk ketten, megpróbálunk külső segítséget kérni, amíg még nem késő. Bízom benne, segíteni fog!
2012. szept. 19. 11:07
 43/43 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tudtatok beszélni, annak meg még inkább, hogy a férjed is látszik, hajlandó a változtatásra. Egy férfi mindig nehezebben megy külső segítséget kérni, ezt értékeld benne. Sok sikert a továbbiakban!
2012. szept. 19. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!