Szerintetek normális ahogy a férjem lereagál dolgokat?
bocsi,de sztem igaza van. ha mindenre így reagálsz TE,ha folyton elégedetlenkedsz,akkor ne csodáld h tele van a cipője. ő akarta elvinni,miért nem hagytad neki? segíteni akart,erre te lecseszed,és főleg a gyerekek előtt! a gyerekek előtt nem vitatkozunk! ez alapszabály! aláássa a másik tekintélyét. mondtad volna el neki akkor amikor ketten vagytok.
ideje lenne leülnötök,h elmondhassa NEKI mi a baja, te meg próbáld meghallgatni szó nélkül! mert valszeg ebből van elege
Nincs elég szex.
Viszont ezt a dolgot hogy igy viselkedik állitsd le nagyon hamar. Bár ezzel már elkéstél ha jól veszem ki hisz minden héten csinálja, szóval ezzel sokkal nagyobb harcod lesz mintha már az elején a tökére léptél volna.
Tedd fel neki a kérdést: arra vágysz hogy féljünk tőled? Miért vágysz erre?
Kedves utolsó! Nem az én fejemet verte bele a szekrénybe, hanem ő ököllel! Még csak az hiányozna!! Azért ennyire nem durvult el a helyzet! Szerencsére.
Nekem az is furcsa, hogy előttem nem is igazán volt egy hosszabb távú kapcsolata sem, voltak kapcsolatai elmondása szerint, nem 1, nem 2, de a leghosszabb is azt hiszem 8 hónapig tartott. 4 hónapig élt együtt azzal a lánnyal.
Nem tudom mi lehet a probléma, hol ronthattuk el, vagy mi lehet a gondja velem, vagy éppen én mit csinálok rosszul?
Nagyon szeretném megfejteni!
Hagyom én hagy menjen, de az a baj ő el is megy! Már többször haza is költözött a szüleihez, de visszajött.
Az utóbbi időben a kedves anyukája is beleszól a vitáinkba, nem itt lakik, csak ha éppen akkor jön mikor vitázunk, kérdezgeti hogy: jaj mi a baj kisfiam, gyere haza nyugodtan, tudod mindig nyitva az ajtónk előtted, stb...persze emellett nagyon sokat segít nekünk, ő az egyetlen segítségünk, csak hát olyan dolgokba üti bele az orrát, amibe nem kellene!
Szerintem több dologról is szó lehet.
Neked volt 2 kisgyereked, ő meg nem tudta, hogy ez mit is jelent valójában. Alig több mint 2 év alatt 3 gyerekes családapa lett belőle, amire talán nem volt még felkészülve.
Az fenyegetései, hogy elköltözik, puszta érzelmi zsarolás, hogy úgy legyen minden, ahogy ő akarja. Olyan, mint amikor a 3 éves közli, hogy világgá megy, ha valamiben korlátozzák a felnőttek.
A férfiak gyakran élnek azzal a baromi átlátszó módszerrel, hogy olyankor ajánlják fel a segítségüket, amikor azzal már többet ártanak mint amennyi haszna lenne, vagy amikor már semmi szükség rá. Így még ők lesznek az áldozatok, hisz ők segíteni akartak, csak te nem hagytad, így nincs jogod azt mondani, hogy ők soha semmiből nem veszik ki a részüket.
Szerintem előző este beszéljétek meg, hogy ki vigye a gyerekeket az oviba, de akkor ő is reggeliztesse és öltöztesse fel őket.
Ha meg ennyire el akar menni, akkor húzzon a fenébe, de ne titeket rémisztgessen. Vágj vissza, ne hagyd magad.
Nem véletlen,hogy nem volt hosszabb kapcsolata 8 hónapnál..
Mennyi idősek vagytok?
Mindegy minden válasz, felesleges, ha nem vagy alkalmas rá hogy megfelelöen kezeld a helyzeteket akkor minden tanács csak olaj lesz a tűzre.
Az esetek döntő többségében a szex a válasz, ezzel tompithatod az élét az ilyen helyeteknek vagy akár elejét is veheted. Attól hogy heti 4x vagytok együtt még simán lehet szexuálisan frusztrált, lehetnek ott még kimondatlan vágyak. Lehet még munkahelyi vagy az élet más területéről érkező frusztráltság, ez a sansztalanabb, de ez is lehet.
Egy fontos dolog amit meg kell értened és meg kell értetni vele is. Azért mert bármi miatt frusztrált nem szerezte meg a jogot hogy ezt rajtatok kitöltse, nektek nem ez a szerepetek az életében.
Mindent lehet, mindent csinálhat, lényegtelen mi lesz a sztori vége. Téged nem érdekel ha most kezdi el felismerni magában hogy meleg. Vagy azt hogy ő nem ilyen lovat akart. Minden megoldásban részt veszel, partnere vagy.
De csak egy esetben. Ha nem kell tőle többé félnetek. Ez nem egy opció, ez a kiindulási alap. Soha többé nem akarod megélni hogy félsz tőle és látni a gyermekek szemében hogy félnek az apjuktól.
Ezt mond el neki egy megfelelő pillanatban igy kerek-perec, ahogy itt leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!