Házas és tartós kapcsolatban élő férfiak segítségét kérném. Normális, ahogy a férjem viselkedik?
6 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve házasok. Van két csodaszép fiunk, lakás, kocsi, bár nem vagyunk gazdagok, stb. Nekem minden szépnek és jónak tűnne (kedves, jó apa, sokat segít, apró kis ajándékok, stb), ha nem tudnám, amit tudok (most mindegy, honnan). Sokszor lebukott, hogy régi barátnőkkel, vagy épp szexpartner keresőn chat-el. A dogokból tudtommal nem lett semmi (én kétszer is próbára tettem a tudta nélkül, csak chat-elt, de amint találkozóra került volna a sor, kihátrált).
Most viszont egy régi barátnőjével/ismerősével több is történt. Előbb el tudott jönni a munkából, mert a csajnak kellettek szexi fotók, mivel egy svájci pasija van és annak akart küldeni. Ezt az én férjem (a fotózást) örömmel vállalta. Egy elhagyott kempingben került sor a dologra (bár a férjem próbálta rábeszélni, hogy inkább hozzájuk menjenek). A fotózás megtörtént, csókok és simogatások is, főleg a férjem részéről, de itt leálltak, nem mentek tovább. Mire számíthatok egy ilyen emberrel? Készülhetek rá, hogy megcsal, vagy ha most nem ment tovább, akkor a családja miatt máskor sem fog?
Mielőtt elítélnétek a nyomozás miatt, sosem tettem ilyet mással, és vele sem tettem volna, ha az első terhességem alatt nem küldi át a komplett levelezésüket egy csaj, így lebuktatva őt, és egyszer magától bukott le, otthagyta a gépet, mert telefonja volt (szexchat).
Hááát, eléggé liberális vagyok az ilyen dolgok tekintetében, de ezt már én sem tolerálnám. Beszélget, oké, növessze az egóját.
Még a fotózás is oké lenne, de csókok, simogatás?
Nekem sajnos úgy tűnik, hogy küzd a lelkiismeretével, de ő áll nyerésre...
Bár én nő vagyok, de egy exem ugyanígy viselkedett. Nem normális, ő is tudta, ezért szétmentünk, mert jobbra nem számíthattam. Többre nem volt képes ő sem, bár ennyit se engedett meg magának (csók, simogatás, találkozás mással).
Érdemes lenne tudni, hogy valami extra is van-e a dologban, mert exemnek extrább vágyai voltak (imádta a tetovált nőket). Megpróbálhatjátok együtt is kielégíteni a vágyait, ha valami olyan van, amiben tudnál segédkezni neki (és persze szívesen is teszed), hátha ezzel le tudna szokni ezekről.
a csókok, és simogatás csak tipp. Ezt írta kb. a csajnak: "Nagyon beindultam, remélem, nem bánod, ami történt, de tudod, hogy nem lehetett." Aztán meg: "ha nem állok le, hagytad volna, hogy tovább is menjek?"
Bár gondolom a lényeget tekintve ez mindegy.
Az, hogy esetleg más is megtetszik az embernek, az ösztön. Hogy a tettek mezejére lép-e, az már döntés.
A férjed pengeélen táncol és már így is messzire ment.
Szerintem ültesd le, mondd meg, hogy tudsz róla és amennyire lehet, indulatok nélkül, de kérdezd meg, hogy ő hogy látja, mi motiválja, mit szeretne. Próbáljatok valamilyen megoldást találni, ha nagyon nem megy, akkor pedig sajnos el kell gondolkozni azon, hogy neked ez mennyire lenyelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!