Szerintetek normális ahogy a férjem lereagál dolgokat?
23-ra: igen, gyereket úgy kell vállalni, hogy minden rendben van. Ugyanis az a normális. Nem pedig az, hogy nem vagytok együtt három éve, körülbelül egy év után már gyereket is vállaltatok, a kapcsoltatokban pedig ilyen alapvető problémák vannak.
Nem értem az embereket.
Kedves 29. válaszoló! Köszönöm a linket! Beleolvastam! Nagyon jó dolgokat ír! El fogom olvasni! És ha kitisztul a férjem agya, neki is megmutatom!
Köszönöm!
NE keress helyette, számára mentséget. NE.
Különben semmi nem fog változni.
Az elhagyással való terrorizálás az első lépés, ennek második lépése, hogy már ököllel is veri melletted a szekrényt a gyerek előtt. Ez ugyanaz a folyamat. Bántalmazó személyiség a férjed. Azzal, hogy így hozzámentél és TŰRTED, hogy lelkileg terrorizáljon, azzal a cselekedeteiddel helyeselted az ő viselkedését.
A tettek MINDIG hangosabban beszélnek, mint a szavak.
Ha VALÓBAN meg akarod ezt fordítani, akkor szépen leülteted, a szemébe nézel és határozottan közlöd vele, hogy ha még egyszer, egyetlen alkalommal is akár szóban, akár tettben megfélemlít vagy fenyegetőzni meg bármivel is, azonnal elhagyod. Meg fogja tenni, te pedig akkor rakd ki otthonról. AZONNAL.
Nem szabad behódolni a bántalmazásnak. Ekkor majd el fogja neked mondani, hogy de csak miattatok olyan ideges, mert ő annyit dolgozik és mennyire szeret stb. Ekkor pedig szabd az újbóli együttélés feltételéül a terápiát.
Ha tudnád, hány ilyet láttam már...Ez nem játék. SOHA nem az.
Én ugyanilyen vagyok mint a férjed. :(
Csak nő.
Nem csapkodok szekrényt de én is naponta el akarok válni a férjemtől.
Okok: depressziós lettem a szülés után.
Belefáradtam a monotonságba.
Nem érzem ugy hogy megkapom tőle azt amit szeretnék.Több szexet,több beszélgetést,több összebújást.
Ő mindig ilyen volt,tehát tudtam,hogy nem egy nagy bújós de vágyom rá.
Hát ez van utálom,hogy ilyen vagyok,és változtatni akarok.Ami rajtam segitene az több törődés,megértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!