Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ahogy a...

Szerintetek normális ahogy a férjem lereagál dolgokat?

Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok kiváncsi, ugyanis teljesen ki vagyok borulva...nem tudom bennem van e a hiba, de már nagyon sok amit megenged magának. A ma reggeli eset: gyerekek ovira készen. Elkezdek felöltözni, hogy elviszem őket, félig sikerül is, már csak a pulcsit kellett fölhúznom. Erre a férjem mondja, hogy elviszi ő őket! Mondom neki, hogy figyelj, már elkezdtem fölöltözni, elviszem én őket, miért nem mondtad hamarabb hogy Te akarod őket vinni! Mire közölte velem, hogy én elrontom a gyerekeket azzal, hogy mindig én viszem őket /persze ő is szokta, csak ritkábban/. Elmondtam neki szerintem normális hangnemben, hogy ne szórakozzunk a gyerekekkel, az lett nekik mondva hogy anya viszi őket, és egyébként ne akkor szóljon már, amikor már majd indulásra készen vagyunk, ő meg egy szál gatyában téblábolt a szobában...na erre ő totál kikelt magából, teljesen kiakadt, hogy én mit veszekszek vele állandóan, ő csak segíteni akart, stb...na aztán odáig fajult a dolog, értetlenül állok a dolog előtt, hogy neki milyen egy s..r felesége van, hogy ilyen problémákat csinál, mire belevert a szekrénybe a gyerekek előtt, de úgy hogy én is megijedtem. Aztán közölte velem /minden héten közli velem mióta együtt vagyunk/, hogy el fog húzni a ....-ba, mert elege van belőlem! Hozzáteszem, 4,5 hónapos a pici fiunk, a nagyobbak 6 és 4 évesek, ők nem közös gyerekeink. 2,5 éve vagyunk együtt, de minden héten el akar költözni, el akar hagyni, mióta az eszemet tudom. Nem élünk rosszul, vannak problémáink, de hát hol nincsenek? Én úgy gondolom nagyon szeretjük egymást, én őt biztosan, de ha valami kis vita van, máris ilyen nagy problémát kreál belőle és mindig én vagyok a hibás! Rossz anya vagyok, rossz feleség, stb...pedig igyekszem a maximumot kihozni magamból minden téren és mindig mellette állok mindenben! Szerintetek mi lehet a baj?
2012. szept. 18. 09:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

23-ra: igen, gyereket úgy kell vállalni, hogy minden rendben van. Ugyanis az a normális. Nem pedig az, hogy nem vagytok együtt három éve, körülbelül egy év után már gyereket is vállaltatok, a kapcsoltatokban pedig ilyen alapvető problémák vannak.

Nem értem az embereket.

2012. szept. 18. 14:09
 32/43 anonim ***** válasza:
Húha, azért ez az utolsó kommented azt mutatja, hogy itt valami komolyabb probléma húzódik a háttérben. Én úgy gondolom akik között amúgy minden rendben, azok nem így beszélnek egymással (vagyis az egyik fél), hogy "húzzál innen...stb". Itt valami nagyobb, komolyabb dolog húzódik a háttérben, azt kéne kideríteni, hogy mi. Mi is vitázunk a férjemmel, de még soha nem volt, hogy ilyen beszólást kaptam volna tőle vagy én így reagáltam volna rá. Főként nem egy ilyen "piti" ki viszi a gyerekeket az oviba ügy miatt. Mert hogy utána duzzog egy fél órát ilyen miatt, az esetleg okés, de hogy egy fél nap után is így, ilyen indulattal beszéljen veled, az nagyon nem okés. Igaza van azoknak, akik azt írják, neki kell akarnia megváltoznia, de nem csak ideig-óráig, aztán 2 nap múlva ismét így beszél veled vagy belevág a szekrénybe. Legközelebb mi lesz? Fojtogat?
2012. szept. 18. 14:15
 33/43 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van utolsók! Csak az a baj, hogy én nem tudom mi lehet a probléma! Ez az agresszív viselkedés nem volt mindig, ez kb. 2 hónapja jelentkezett, és az is, hogy ezt a beszédet megengedi magának! Ezidáig ő sem volt ilyen! Meg ez a mai szekrénybecsapás...ez volt mindennek a teteje! Mert azt még hogy elhagy minket hetente, már a végén nem vettem komolyan, de mégis bántott. Viszont ami van, ez a mai szekrénybe csapok dolog, ez nekem is új, és számomra ilyesztő, mert ilyennek még nem láttam. Arra tudok csak gondolni, hogy idegileg kikészülhetett? Elég problémás volt a szülésünk (császár lett belőle), utána hetekig tartó magas lázam volt, ami miatt szinte minden a nyakába szakadt, aztán újabb műtétem volt, ismét kórház, stb...arra gondolok, rámehetett idegileg, lelkileg? És ilyenkor és ily módon jön ki ez rajta?
2012. szept. 18. 14:28
 34/43 A kérdező kommentje:

Kedves 29. válaszoló! Köszönöm a linket! Beleolvastam! Nagyon jó dolgokat ír! El fogom olvasni! És ha kitisztul a férjem agya, neki is megmutatom!

Köszönöm!

2012. szept. 18. 14:36
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

NE keress helyette, számára mentséget. NE.

Különben semmi nem fog változni.

Az elhagyással való terrorizálás az első lépés, ennek második lépése, hogy már ököllel is veri melletted a szekrényt a gyerek előtt. Ez ugyanaz a folyamat. Bántalmazó személyiség a férjed. Azzal, hogy így hozzámentél és TŰRTED, hogy lelkileg terrorizáljon, azzal a cselekedeteiddel helyeselted az ő viselkedését.

A tettek MINDIG hangosabban beszélnek, mint a szavak.

Ha VALÓBAN meg akarod ezt fordítani, akkor szépen leülteted, a szemébe nézel és határozottan közlöd vele, hogy ha még egyszer, egyetlen alkalommal is akár szóban, akár tettben megfélemlít vagy fenyegetőzni meg bármivel is, azonnal elhagyod. Meg fogja tenni, te pedig akkor rakd ki otthonról. AZONNAL.

Nem szabad behódolni a bántalmazásnak. Ekkor majd el fogja neked mondani, hogy de csak miattatok olyan ideges, mert ő annyit dolgozik és mennyire szeret stb. Ekkor pedig szabd az újbóli együttélés feltételéül a terápiát.

Ha tudnád, hány ilyet láttam már...Ez nem játék. SOHA nem az.

2012. szept. 18. 14:37
 36/43 anonim ***** válasza:
Valami történt, az biztos. Főleg, hogy most lett ilyen. Lehet, hogy a szülés körüli bonyodalmak viselik meg ennyire, de hát az már lecsengett nem? Akkor már meg kellett volna nyugodnia. Nem lehet, hogy egy olyan valami van a háttérben, ami még most is tart? Munkahelyi gondja nem lehet? Mondjuk az sem teljesen normális, hogy hetente mondja, hogy elköltözik. Nem tudom, én ilyet sosem kaptam vissza egy vitánk alkalmából sem. Persze, tudom, vita hevében mondd az ember dolgokat, de azért ez túlzás.
2012. szept. 18. 14:37
 37/43 anonim ***** válasza:
A szekrény után nehogy téged kezdjen csapkodni!Szerintem simán kitelik tőle,ha elborul az agya.
2012. szept. 18. 14:41
 38/43 A kérdező kommentje:
Remélem azért erre nem kerül sor! Ahogy írtam, nagyon szeretném megmenteni a házasságunkat, eddig tényleg mindig az volt, hogy megpróbáltam bemagyarázni, hogy mi baja lehet, miért ilyen és megnyugtatni magam, hogy ez majd elmúlik...tanácstalan vagyok és szomorú, hogy ide jutottunk! :(
2012. szept. 18. 15:03
 39/43 anonim ***** válasza:
Az oké hogy véded, csak éppen magad ellen csinálod. Szeritned mennyire szerethet? Mert én szeritnem egyáltalán nem. Vagy elmúlt vagy eddig még sose sszeretett. De hogy nem tud magával mit kezdeni ,az fix.
2012. szept. 18. 16:11
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanilyen vagyok mint a férjed. :(

Csak nő.

Nem csapkodok szekrényt de én is naponta el akarok válni a férjemtől.

Okok: depressziós lettem a szülés után.

Belefáradtam a monotonságba.

Nem érzem ugy hogy megkapom tőle azt amit szeretnék.Több szexet,több beszélgetést,több összebújást.

Ő mindig ilyen volt,tehát tudtam,hogy nem egy nagy bújós de vágyom rá.

Hát ez van utálom,hogy ilyen vagyok,és változtatni akarok.Ami rajtam segitene az több törődés,megértés.

2012. szept. 18. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!