Nem értem a húgom, miért jó neki így?
Talán, ha anyukád leülne vele, és megbeszélné :) Nem megkérné, hanem mondaná, hogy igenis csináljon pl vacsorát. Ha nem, akkor kevesebb pénzt kapna. Véleményem szerint, ez első lépésnek tökéletes .
Így kényelmes neki,hisz még senki nem szólt rá komolyabban,így nem gondolja,hogy ez így nem jó a család többi tagjának, csak neki..
Van, aki szeretné kiélvezni az egyetemet. Az, hogy 25 évesen kezd el dolgozni nem ritka, sőt.
Az más kérdés, hogy ha nem akar dolgozni és a szüleid sem tudják támogatni, akkor bizony vissza kell venni az igényekből. Erről pedig nem neked, hanem a szüleidnek kell vele beszélni.
Mi ugyanilyenek vagyunk: én dolgoztam, húgom nem, kb ugyanúgy alakult az életünk csak ő mindent 3-5 évvel későbbi életkorban csinált, mint én.
Azt te is tudod kérdező, hogy szakmával rendelkező is alig kap melót, nem hogy egy 19éves lány aki még tanuló, egy diákmunkás meg arra nem kap eleget hogy a szükségeit kielégítse, Anyukád meg ott rontja el hogy ad neki pénzt Ne adjon, nálunk olyan a felállás hogy most nyáron végeztem és munkanélkül vagyok, de egy deka pénzt nem kérek, és csak kaját fogadok el itthon.
A hugodnak is ugyanez kéne enni inni kapjon, de a hülyeségre ne adjatok neki egy fillért se, mert soha nem fogja megtanulni mi a spórolás
"Ezzel az egyetemmel meg nem fog valami sokat keresni, ha talál állást a "szakmával"
Amúgy lehet a húgod szándékosan végez valami sz*r egyetemet, hogy laza évei legyenek, pedig jó eszű lehet, csak nagyon szeret csavarogni, én ezt gondolom
Különben családipótlékot nem kap a hercegnő?
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!