Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy nem bírom...

Normális hogy nem bírom nézni, hogy a hugom másokkal van?

Figyelt kérdés

Lassan 17 éves lesz de én még mindig a kislányt látom benne és nem tudom elfogadni hogy van barátja meg hogy a fiúk utánafordulnak és hasonlók. Engem ez zavar. Van egy képe és az egyik barátnője odaírta, hogy szúrnálak, erre tesóm pasija meg odaírta hogy nekem már megvolt. Nem is tudtam hogy hogy reagáljak rá, nem tudom hogy fogok ezután ránézni. A másik az, hogy nagyon féltem mindentől. Van egy haverom az meg le se szarja a hugát. Ez normális?

24/F

2012. szept. 11. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Az szép, hogy 16 évesen már tömik... És még a neten is eldicsekednek vele, nyilván nem egy észkombájn a srác.
2012. szept. 11. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
én nő vagyok és én is így éreztem a hugommal. minden srácot leoltottam róla, a végén már hozzám jártak engedélyt kérni, hogy egyáltalán szóba állhatnak e vele.
2012. szept. 11. 19:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy csak úgy írta vagy tényleg igaz mert tesómból nem nézem ki.
2012. szept. 11. 19:21
 4/9 TOMAtm ***** válasza:
83%
bazki hát mit gondoltál,örökre 8 éves kishugi marad?
2012. szept. 11. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen normális. :)

Egy normális, gondoskodó bátyó vagy, aki félti a "pici lányt", és pont így fogod érezni magad később, ha saját lányod lesz.

Függetleníts! Gondolj bele, te hány 16-18 éves lány után megfordulsz egy nap, hány láttán ugrik be, hogy "szúrnád", és mégsem leszel ettől rossz ember, nem akarsz neki semmi rosszat (sőőőőt XD ), és azokkal a csajokkal sincs baj, akikkel te jársz, és te fekteted le őket.

Ez inkább felfogás dolga... sokan még mindig elég ellenségesen kezelik azt a helyzetet, hogy egy nő pont úgy élvezi a szexet, és pont annyit szeretne szexelni, mint egy pasi.

Akit meg kettőnél többen ...tak meg, az ri.banc.

Nyugi.

Gondolom, te se érzed magad attól se többnek, se kevesebbnek, hogy hány kapcsolatod van-volt-lesz, minél több csajnak akarsz tetszeni, és a többi, és a többi.

2012. szept. 11. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Hidd el, senki sem nézi ezt ki a kicsi hugicából, pedig ez van.
2012. szept. 11. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Majd amikor rájössz, hogy szexuális téren nálad is tapasztaltabb akkor fogsz majd megdöbbeni.
2012. szept. 11. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Hú, de jó, hogy nincs bátyám.

(Csak egy félresikeredett félöcsém, de az legalább nem szólt bele a dolgaimba, mert egy kis sz@r volt még, mikor kezdtem élni. Most meg egy nagy sz@r... xD)

2012. szept. 11. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem normális.Én múltkor is azt mondtam amikor idehívott egy srácot,hogy ha megtudom,hogy bármit csinál, akkor letépem a srác lábát és azzal ütöm agyon(mármint a srácot,nem őt).

Pedig utálom a húgom,mert egy idióta.

21/F

2012. szept. 12. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!