Én vagyok a gonosz, mert idegesít a húgom?
igen..még csak 3 éves.
te is voltál ennyi idős azt hiszem..nem de kislányom?
Én örülnék egy Húginak :)
Nekem csak egy öcsém van...néha engem is kiborít, de ettől még szeretem. Értsd meg, csak egy 3 éves kislány. Mindenki volt 3 éves, és ez teljesen normális, hogy így viselkedik.Legyél megértőbb, ha a szemébe vágod, hogy "Hé hugi, b***meg hagyd már abba mer, k*rvára idegesítesz"
azzal akár kóros önbizalomhiányt is kialakíthatsz benne.
Én azt ajánlom hogy legyél kicsit türelmesebb vele. Ha meg ideges vagy akkor azt ne rajta vezesd le(ha miatta vagy ideges akkor se). Hallgass zenét, vegyél mély levegőket, vagy ordíts egyet :)
Ui.:Nem vagy gonosz ;)
a gyerekek ilyenek :D hidd el, az emberek 90%-a röhög egyet ha a kisgyereknek van ilyen aranyköpése.
én úgy jártam most hogy nyaraltam és ettem egy kajáldában erre odaült az asztalhoz a mama a kisgyerekkel. a gyerek felfedezett egy szöcskét, piszkálta az meg majdnem beleugrott a tányéromba és közölte a kiscsaj hogy szerinte milyen vicces lett volna ha beleugrik.
hát szerintem nem, de most nem fogok bunkózni egy 3-4 éves gyerekkel... ahogy a többi értelmesebb ember sem.
elnézik neki
az egyik rokongyerekkel mentem egyszer és láttunk egy nénit akinek festékhiányos volt a bőre. erre megszólal a kissrác nagy mutogatva hogy teljes hangerővel hogy: ilyen a lepra? nézd a néninek beteg a keze
erre azt mondta a néni hogy a kutyáknál is van amelyik pöttyös és az embereknél is
utána meg úgy köszönt neki hogy Dalmatanéni :D
szóval igen, tudnak alakítani, de majd kinövi egyszer :D
Türelmetlen vagy, nem gond ez:)
Az én lányom ugyanezt mondja, a rövid hajú nőkre meg, h bácsi.:D Hát ha egyszer annak látszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!