"Idegesít, hogy azt akarod szeresselek, meg figyeljek rád, ha nincs hozzá hangulatom! " Ezt mondták nekem, amikor bajban voltam, és szomorkodtam. Mi erről a véleményetek?
az a véleményem, h nincs véleményem, mert ennyi alapján nem is lehet. lehet, h a pasi egy érzéketlen f.sz (gondolom ezt a megerősítést várod), de az is lehet, h annyira hisztis, folyton csak a maga a bajával törődő perszóna vagy, h nem csoda, ha elgurult nála a gyógyszer. ezt max te tudhatod.
a helyzetet sem írtad le rendesen (hogy mitől volt rosszkedved), így aztán tényleg semmi de semmi lövésem nincs arról, h mi történt azon kívül, h valaki csúnyát mondott neked...
Igen, csak ha valakit folyton idegesítenek, a legbéketűrőbb embert is ki lehet hozni a sodrából.
Ha már szépen mondta korábban és nem volt foganatja, akkor most erősebben mondta, hátha úgy megérted.
értem, eddig is értettem.
nem tudom, mit szóljak, tudnom kellene az előzményeket. amit mondott nem volt szép, tipikusan olyan mondtaok, mint amikor már nem bírja valaki cérnával. de elképzelhető, h jogosan telt be nála a pohár és te is rosszul csinálsz valamit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!