Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Idegesít, hogy azt akarod...

"Idegesít, hogy azt akarod szeresselek, meg figyeljek rád, ha nincs hozzá hangulatom! " Ezt mondták nekem, amikor bajban voltam, és szomorkodtam. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
"elegem van abból, hogy te amikor nincs hozzá kedvem, mégis baszgatsz "szeress-szeres-szeress-rosszkedvem van-szeress, és nem érted meg hogy most nem tudlak!"
2012. aug. 18. 14:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szeretni folyamatosan szeretnek az emberek, de amikor követelik ennek a FOLYAMATOS kifejezését, az jogosan vágja ki a biztosítékot.

Mi volt a közvetlen előzménye az idézett mondatnak? Mit csináltál?

2012. aug. 18. 16:06
 22/28 A kérdező kommentje:

Egy nagyon jó barátom (volt)

Szomorkodtam is pszichoszomatikus fájdalom, egy esemény miatt az életemben nagyon ki voltam készülve, és olyan egyedül és szeretetlenül érzem magam, mert kb hetek óta egy ölelés se, semmi és ettől úgy éreztem fizikailag szétrepedek, meg a földön fekvős sírós szituk, hogy az akasztásomon gondolkodtam (bár ezt neki nem mondtam).

2012. aug. 18. 16:09
 23/28 anonim ***** válasza:

Én is pont a napokban voltam nagyobb rosszul és nem a szeretetlenségtől, hanem akkora fájdalomtól hogy elájultam... Mikor vége volt akkor vidáman mentem elmesélni a legjobb barátomnak, hogy érdekes élmény volt... Csak hozzáállás kérdése. A szeretetet nem te szabod meg. Attól, hogy nem úgy szeret valaki ahogy te ELVÁROD, még szerethet. Ezért nem érdemes semmit elvárni. Másnak is van élete, lehetnek gondjai, csak éppen nem akar vele terhelni, vagy te nem hallod meg magad miatt. A gondjaid leírása pedig erősen arra utal, hogy neked egy szakemberre van szükséged. A barádo nem orvos, és amúgy sem mások dolga, hogy meggyógyítsanak, ez a te felelősséged.

Ha pedig mindig ilyen a barátádo, és soha semmit nem ad vissza, vagy semmi jelét nem adja, hogy fontos vagy neki, akkor nem kellett volna eleve barátkozni vele.

2012. aug. 18. 16:18
 24/28 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé hisztériának és aljas játszmázásnak tűnik.

Hány éves vagy?

2012. aug. 18. 17:42
 25/28 anonim ***** válasza:

Idegesítő lehetett, amit csináltál.

Nagyon hisztinek tűnik, annak, hogy ki akartad provokálni, hogy "szeressen" meg szeretgessen.

Nem tudod kiprovokálni, ezt mindenki utálja, amikor érzelmileg zsarolják.

Ha nem volt jó hangulata, akkor ne hisztizz neki, vonulj el, és bőgj magadban.

Amúgy is látszik a különbség az igazi lelki fájdalom és a hiszti között.

Ha igazán szenved valaki, az általában együttérzést vált ki, ösztönösen.

Ha valaki rájátszik, az látszik, és az ellenszenves.

Pláne, ha követelőzik az illető.

Nem lehet a szeretetet kikövetelni, ez olyan, mintha parancsba adnád neki, hogy babusgasson, szeretgessen, amikor ő nem akarja.

Nem kell ezen megsértődni, rendezd le magadban, ez is a felnőttség része.

2012. aug. 18. 18:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát én ezért nem fetrengenék a földön. Képzelem miket művelhetsz még. Hisztisebb vagy nálam is. Belém is sok "barát" és "családtag" rúgott, amikor nehéz helyzetben voltam, aztán amikor meg összeszedtem magam mindegyik barát lett megint... Ilyenkor a normális ember azt gondolja, hogy jön még kutyára dér, de én nem vagyok bosszúálló. Viszont nagyon jól emlékszem mindenre... és nem segítenék nekik, ha bajba kerülnének. Kívánok nekik sok jót magamban, de remélem, hogy nagyon-nagyon keveset látom őket az életben. Nekem normális család meg barátok kellenek.
2012. aug. 18. 20:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Kijavítom: remélem csak a rendes családtagok maradnak majd a

közelemben. (utolsó voltam)

2012. aug. 19. 15:42
 28/28 A kérdező kommentje:
Valóban azt jelenti amit mondott, néha vannak érzelem nélküli üres állapotai, ami szerintem nem normális, de ő se tud mit csinálni vele. :/
2012. aug. 19. 16:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!