"Idegesít, hogy azt akarod szeresselek, meg figyeljek rád, ha nincs hozzá hangulatom! " Ezt mondták nekem, amikor bajban voltam, és szomorkodtam. Mi erről a véleményetek?
Csak én azt hittem a szeretet úgy működik, hogy nem hangulat függő, és bármikor számíthatunk egymásra....
Bocs ha tévedtem. :(
Kiemeltél egy pici szövegrészletet amit bárhogy lehet értelmezni...
Szerinted helyes válasz: a párod egy bunkó..hagyd ott...
szerintem nézz szét magadban...
Nem bunkónak találom, csak nagyon fáj nszembesülni a ténnyel, hogy ez másképp működik, mint ahogy hittem... :(
Gondolj bele, ha anyu mondana ilyet? Mert ez legalább úgy esett nekem, és tényleg komolyan gondolta amit mondott, szóval...
Amikor a férjemmel összejöttünk, kaptam egy vesegyulladást. Nem vagyok hisztis, k..ra fájt, 40 fokos láz, egyéb nyalánkságok. A férjem (vagyis akkor még csak barát) eltűnt néhány napra.
Baromi ideges voltam emiatt - majd kiderült, hogy az exfelesége minden náthába bele akart halni és egyszerűen arra szocializálódott, hogy osztja tízzel, amit hall. Tehát nem volt tudatában, hogy tényleg ennyire beteg voltam.
Egyébként azt írtad, hogy szomorkodtál. Ha fájdalmaid vannak, akkor sok mindent csinálhatsz, de szomorkodni nem szokott az ember.
Pontosan kid is neked ez az ember?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!