Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Laknátok anyósotokkal, ha...

Laknátok anyósotokkal, ha tud-nátok hogy anyagi gondotok soha többé nem lenne míg ott laktok, viszont saját konyhátok sem lenne ahol úgy rendezkednétek ahol akarnátok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére, mert egyik ismerősöm 200nm es házban lakik anyóséknál. Nem tudom meg érteni ,mivel igaz anyagi gondja nincs, mert se kaja se rezsi minden hónapban kapnak 300 ezer körül amit eltehetnek mert a férje apucinál vállalkozásban segít de megéri???Igaz nincs az hogy nem tudom befizetni a csekket időben,mert nálunk ilyen többször volt, de akkor is saját konyhám van , neki meg csak egy saját szobája.
2009. júl. 30. 23:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Én laktam anyósomnál 10 hónapot, de mi a rezsinek a felét mindig fizettük, a konyhánk közös volt, de külön főztem. Elegem volt belőle, ezért is költöztünk el. Ha a férjed anyás, még azért sem kellene ott maradnotok, mert akkor nehezebben válik le az anyjáról, és az anyja is róla, ez nálunk pont igy volt. Nem jó lakni anyóssal sem, anyával sem, mi egyelőre anyumékhoz költöztünk, amig felépül a házunk. Ne hagy magad kecsegtetni azzal, hogy nem kell beszállni a költségek fizetésébe, inkább albérletbe lakjatok, de csak ketten.
2009. júl. 31. 07:06
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

soha nem kötnék ilyenfajta kompromisszumot, hogy az anyóssal lakjak és pláne, hogy ő tartson el. a hideg is kiráz a gondolattól.

2009. júl. 31. 12:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Én nem leszólni akarom,de hogy hogy tudnak jóban lenni ha az anyós kibeszéli?nekem??????????????????Mert azt mondta hogy nem csinál semmit, és egésznap csak alszik. Akkor szerinted jóban vannak?
2009. júl. 31. 12:30
 14/19 A kérdező kommentje:
07:06-os! köszi a választ, de nem magamról beszélek.Én ki sem jövök anyósommal nem hogy ott lakjak.....Fújjjjjj.
2009. júl. 31. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Amikor végigolvastam a kérdésed és a kommentjeidet, rögtön az jutott eszembe, hogy nagyon irigy és rettentően rosszindulatú vagy.

Miért annyira hihetetlen, hogy valaki jól kijön az anyósával?

2009. júl. 31. 12:57
 16/19 A kérdező kommentje:
Azért hihetetlen kedves válaszóló,mert az anyósa nekem őt lemondta hogy nem csinál semmit.Ezért gondolom hogy nem jönnek olyan jól ki. A lánnyal én nem beszéltem erről.
2009. júl. 31. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez anyóstól, apóstól is függ. Vannak azért rendesek szerintem. Ha egyébként elkülönülve élnek és rendesek a szülők, miért ne. Én biztosan nem laknék, nem vagyunk barátok az anyósommal. Laktunk 5 hónapot, elég is volt. Az előző anyósommal (sokkal rosszabb volt, mint a mostani) 10 évet éltem, kínt pisiltem..... :(
2009. júl. 31. 14:19
 18/19 A kérdező kommentje:
kint pisiltél?Nem engedett be?Akkor mért nem mentél vissza anyukádékhoz?
2009. júl. 31. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nem vágom a kérdésed....

Azért nem mentem, mert fontos volt a férjem, akkor még. Aztán sok dolog jött közbe, ami miatt nem akartam önző lenni és még nem mentem. Aztán amikor megtehettem mentem.... :)

2009. aug. 4. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!