Milyen problémáitok vannak az anyósotokkal, anyukátokkal, ha együtt lakik veletek és a párotokkal egy fedél alatt?
Idegesít.
Anyám. Pörög.
Mindenre nemet mond! Mindenre.
Előre eldönti fejben, hogy ki mikor mit fog csinálni. Ki mennyi uborkasalátát szedjen, hol rakjunk tüzet, a gyerek hány szelet tortát egyne(100-at)hánykor keljünk fel, és hánykor feküdjünk le. És papa mikor mondhatja el, és hány mondatban, azt a múlt heti sztorit. Mehetek- e a szerpentinen, előzhetek-e és hány másodpercig indexeljek. Ha bárki bármiben eltér, kiveri a hisztit. Aztán megbánja...És 2 hétig arról beszél.AztánÁÁÁÁ........megőrülök.
Anyos csak akkor idegesit, mikor szerinte a gyereknek mindig mindenbol eleg a hasznalt. Ha ujat veszek : "hasznaltan nem kaptal?" Es Zurichben elunk, es o fogorvos...apost hagyjuk, 12569 oldalt tudnek irni rola. Talan roviden annyi: Idefigyelj (itt jon egy keresztnev), ezt neked nem igy es igy kellett volna csinald, hanem ugy es ugy! Mikor en ... nem tudom hogy folytatodik, becsukom a fulem. Mindenesetre hallottam sztorikat, hogy o igy es ugy miket csinalt, csinal ma is. A leghitvanyabb sofor akit valaha lattam, MINDENKI szerint. Ot ez nem zavarja, levezeti meg mindig 73 evesen a Zürich-Zetelaka tavolsagot, kb. 2000 km. Van vagy 3 kisangyal a zsebeben. Szerinte mindig mindenhol neki van elsobbsege, kepes levelet olvasni a volannal. A legsz@rabb autoi vannak, anyosom penzet meg elosztogatja azzal, hogy kolcson adogatja minden papir nelkul. Nagyonnagyonnagyon sok penzt! De a legidegesitobb az okossaga, hogy mindent jobban tud mindenkinel. Tipikus bort iszik-vizet predikat!! Na, igy is sok lett, de lenne meg.
Anyukam meg ideges. Nem emesztette meg, hogy 14 eve apukam meghalt, en 10 eve kulfoldre koltoztem. Sokat szenved a labaival-csipojevel is, nagyon hamar felkapja a vizet mindenen. Mondjuk eleteben egyszer emelt kezet ram, de akkor sem csapott le, pedig tenyleg megerdemeltem volna. Nagy szeretettel nevelt fel, ezert megbocsajtom neki a turelmetlenseget.
Engem az zavar a párom szüleiben, hogy hiába van a panelon kívül kiskert a település másik végében, nem lehet miattuk nappal kettesben az ember! Se beszélgetni se szexelni, semmit se sehol! Hiába célozgat az ember, de jó lenne kettesben lenni, 1x tele lesz a tököm és bevágom, hogy szexelhetünk egyet, ugye?
22/N
Igaz nekem csak nagymamám, de anyummal, mint menyével sokszór kitólt
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!