Nagyon szeretnék babát a párommal, de a szülei avval zsarolnak, h akkor nem mehetünk hozzájuk se, meg ők nem akarnak nagyszülők lenni. Ti bevállalnátok akkor is?
Komolyan ilyet mondott? Normális ez a nő? Komolyan, erre már nem tudok mit mondani. :S Én viszont visszavágtam volna, mi csak azért nem teszünk ki róla áthúzott képet, mert megijednének a környékbeli emberek a fotója láttán... De vegye úgy, hogy ő nemkívánatos személy nálunk.
Mi az, hogy ők is akarnak gyereket? Mármint sajátot? És ezért ne legyen nektek, mert ő még sajátot akar? Ahhoz nektek mi közötök? Vagy fáj neki, hogy ő vélhetően már klimaxban van, nem lehet neki már, te meg fiatal termőképes nő vagy?
Hát szerintem nyugodtan vállaljátok be a babát, ha megtehetitek.
Az anyóssal meg ne foglalkozzatok, mert nem éri meg.
"h akkor nem mehetünk hozzájuk se"
Ezek után ki a franc akarná látni őket?
Ha titeket ezek után még az érdekel, h jaj, de akkor nem mehetünk hozzájuk, akkor még tényleg mama szoknyájába kapaszkodó kisgyerekek vagytok.
Álljatok ki magatokért, ha tényleg olyan függetlenek vagytok!
Nagyon fontos, hogy előre tisztázd a pároddal, hogy mennyire bír szakítani anyukájával.
Mert lehet, hogy örökre kell (egy ilyen hülye nőt !!!)
Nagyon rossz lenne, ha a férjed most ígérgetne, aztán mégis te (meg a gyerek) szenvednél minden családi ünnepen a megaláztatások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!