Hogy bizonyítsam be, hogy nem az enyém a gyerek?
A feleségem bejelentette, hogy terhes, de szinte biztos, hogy nem tőlem, mert már két éve rendszeresen megcsal. Folyamatban van a válás, már el is költözött a kis szerelméhez. A férfi jóval szerényebb körülmények közt él mint én (egy földönfutó senki), ezért okosan kitalálták, hogy mivel a törvény szerint enyém a gyerek, nem fognak hozzájárulni a dns-vizsgálathoz, így segíteni fogok nekik a gyerektartással. A pofátlanság csúcsa, hogy ezt könnyek között mndták nekem, biztosítva arról hogy mennyire sajnálják és hogy amint sikerül valahogy talpra állniuk mindent visszafizetnek. Még az ügyvédem sem mondott jó híreket az üggyel kapcsolatban, de én nagyon nem akarok más kölykére költeni.
Ötletek?
43. Nagyon értelmes ember vagy! Párszor leírtam, hogy hanyagoljuk a témát, de te megint az új élettel jössz.
Csak a kedvedért elmagyarázom, hogy miért nem lehet új életem. Megint találok valami szajhát, aki megpróbál kihasználni. Mivel nincs okom bízni benne, helbérelek valakit, aki minden lépését figyeli. Lehet így kapcsolatban élni?
A gyerek meg azért jönne jól, mert így lenne valakim.
Nem én írtam a kommentet, amire reagáltál, de ezt most nem tudom megállni.
Tényleg szörnyű, ami veled történt és az lenne a csoda, ha nem lennél ennek a hatása alatt, de ettől függetlenül hidd el, hogy nem csak szajhát találhatsz. Rengeteg normális nő van és aki egyszer már pórul járt, az 100x jobban figyel, tehát esélyesebb, hogy egy ilyet sikerül kifognod, nem olyat, mint a mostani feleséged.
Az pedig megint hülyeség, hogy csak akkor van valakid, ha gyereked van. Attól, hogy nincs, még ugyanúgy vannak rokonaid (ez csak feltételezés) és ugyanúgy vannak barátaid és még később is lehetnek gyerekeid.
Csak mert egyszer rosszul jártál még nem jelenti azt, hogy mindig rossz dolgok történnek. Számtalan embernek megy tönkre a házassága, van, hogy súlyosabb dolgok történnek és utána mégis képes boldog kapcsolatban élni.
Te értelmes férfi vagy és idővel biztosan képes leszel újrakezdeni, ahogyan a másik válaszoló fogalmazott.
Tudom, hogy nem ilyen tanácsot vársz és ebből már eleged van, szóval részemről itt a téma lezárva, csak arra kérlek, hogy a későbbiekben azért gondold végig. Ne egy értelmes férfi vonja ki magát a párkeresésből.
Ok, ha találsz valakit, aki eltűri, hogy figyeltetik, akkor szólj, mert arról nem mondok le.
Mindíg biztosra megyek, az, hogy ez nem történik meg ismét nem biztos, így inkább hanyagolom. Szerintem kibírom egyedül, ha mégsem, akkor sok magas hely van, ahonnan negyot lehet esni. Ennyi.
Úristen!!!Honnan tudod? Remélem nem valami "vicc"...
Mert ha vicc, elég ízléstelen...
Nem vicc. A barátom volt, meg a főnököm is. Az a szajha tönkretette, ezért begyógyszerezte magát.
Szarul érzem magam, segíthettem volna.
Nagyon sajnálom!!!:((
A nővel mi van azóta?Tudsz valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!