Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bizonyítsam be, hogy nem...

Hogy bizonyítsam be, hogy nem az enyém a gyerek?

Figyelt kérdés

A feleségem bejelentette, hogy terhes, de szinte biztos, hogy nem tőlem, mert már két éve rendszeresen megcsal. Folyamatban van a válás, már el is költözött a kis szerelméhez. A férfi jóval szerényebb körülmények közt él mint én (egy földönfutó senki), ezért okosan kitalálták, hogy mivel a törvény szerint enyém a gyerek, nem fognak hozzájárulni a dns-vizsgálathoz, így segíteni fogok nekik a gyerektartással. A pofátlanság csúcsa, hogy ezt könnyek között mndták nekem, biztosítva arról hogy mennyire sajnálják és hogy amint sikerül valahogy talpra állniuk mindent visszafizetnek. Még az ügyvédem sem mondott jó híreket az üggyel kapcsolatban, de én nagyon nem akarok más kölykére költeni.

Ötletek?

2012. szept. 9. 13:23
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
92%
Arról beszéltetek, mi lesz ha mégis te vagy az apa? Vagy gondolkodtál már rajt?
2012. szept. 9. 14:57
 32/52 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatban nem érdekel senki véleménye, sajnálom.
2012. szept. 9. 14:58
 33/52 A kérdező kommentje:
Ha én vagyok az apa, akkor természetesen minden ezzel járó felelősséget vállalok.
2012. szept. 9. 15:01
 34/52 A kérdező kommentje:
A 32. hozzászólás az előző beszélgetéshez ment.
2012. szept. 9. 15:03
 35/52 anonim ***** válasza:
83%
OK!
2012. szept. 9. 15:04
 36/52 anonim ***** válasza:
70%

A feleséged tényként közölte, hogy a gyerek nem a tiéd? Vagy feltételezésként?

Nem mindegy ti mikor voltatok együtt, hány hetes terhes, a ciklusa melyik részén járt, és esetleg vett-e be esemény utáni tablettát.

2012. szept. 9. 15:08
 37/52 anonim ***** válasza:
83%
Duplán csesztek ki veled, elhiszem, hogy kiábrándult vagy. Egyik változat sem jó, ha a tiéd, ha nem. Ezért buták és önzők nagyon a megcsalók, mindegy, hogy milyen nemű az illető. Erre sem kell válaszolnod, de érdekelne, vannak-e igazi barátaid? Csak, hogy nehogy maga alá temessen a problémád.
2012. szept. 9. 15:10
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
DNS teszttől nem zárkózhat el.Ha ott kiderül,hogy a gyerek nem a tiéd,semmit nem kell rá fizessél.
2012. szept. 9. 15:18
 39/52 A kérdező kommentje:

Ha az enyém, az jó, mert akkor lesz pár szép napom, amikor állatkertbe vagy cirkuszba viszem, vagy csak kirándulni valahova.

A másik meg az én problémám, nem is azzal kapcsolatban kértem segítséget.

2012. szept. 9. 15:19
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Az ügyvéded ír egy beadványt a bírósági eljárás során, hogy kéritek a dns-vizsgálatot és a bíró elrendeli. A feleségednek köze nincs hozzá!

Keress egy másik ügyvédet!!!

2012. szept. 9. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!