Hogy bizonyítsam be, hogy nem az enyém a gyerek?
A feleségem bejelentette, hogy terhes, de szinte biztos, hogy nem tőlem, mert már két éve rendszeresen megcsal. Folyamatban van a válás, már el is költözött a kis szerelméhez. A férfi jóval szerényebb körülmények közt él mint én (egy földönfutó senki), ezért okosan kitalálták, hogy mivel a törvény szerint enyém a gyerek, nem fognak hozzájárulni a dns-vizsgálathoz, így segíteni fogok nekik a gyerektartással. A pofátlanság csúcsa, hogy ezt könnyek között mndták nekem, biztosítva arról hogy mennyire sajnálják és hogy amint sikerül valahogy talpra állniuk mindent visszafizetnek. Még az ügyvédem sem mondott jó híreket az üggyel kapcsolatban, de én nagyon nem akarok más kölykére költeni.
Ötletek?
A feleséged tényként közölte, hogy a gyerek nem a tiéd? Vagy feltételezésként?
Nem mindegy ti mikor voltatok együtt, hány hetes terhes, a ciklusa melyik részén járt, és esetleg vett-e be esemény utáni tablettát.
Ha az enyém, az jó, mert akkor lesz pár szép napom, amikor állatkertbe vagy cirkuszba viszem, vagy csak kirándulni valahova.
A másik meg az én problémám, nem is azzal kapcsolatban kértem segítséget.
Az ügyvéded ír egy beadványt a bírósági eljárás során, hogy kéritek a dns-vizsgálatot és a bíró elrendeli. A feleségednek köze nincs hozzá!
Keress egy másik ügyvédet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!