Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Törölt kérdés? Válás gyerek...

Törölt kérdés? Válás gyerek szemmel?

Figyelt kérdés
Volt egy tegnapi kérdés, ami a gyerek szemszögéből vázolta fel a válást.17 éves lány volt a kérdező. Parázs vitát váltott ki. Törölték? Egyszerűen nem találom
2012. szept. 5. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
tuti töröltette. vagy ő törölte, mert nem tetszettek neki a válaszok.
2012. szept. 5. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ő nem tudja törölni, valószínű a moderátorok letörölték.
2012. szept. 5. 08:48
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Sajnálom, hogy törölték. Bár a kérdező stílusa nem tetszett, az igen, ahogy "kioktatták" azok, akik ezen keresztül mentek. Sajna nem tudtam végig olvasni az összes hozzászólást
2012. szept. 5. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is épp azt kerestem.
2012. szept. 5. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Jobb, hogy törölték, nagyon idegesítő volt a kis csaj. Fárasztó volt a butaságait olvasni, noha valahol megértem, hogy egy válást nem könnyű feldolgozni (nekem mondjuk azt volt nehéz feldolgozni, hogy a szüleim nem váltak el, a "gyerekek érdekében").

Az fura volt, hogy egyszer azt írta, csalódott bennük, és egy szavukat sem hiszi el többé, utána meg vehemensen védte őket, hogy mennyire jó emberek...Oké, hogy nem teljesen üti egymást a két kijelentés, de azért furcsa.

2012. szept. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!