Milyen érzés lenne ez nektek? (lent)
... ha mondjuk az apátok azzal piszkálna, hogy csúnya kamasz vagy, ha szerzel egy tök jó bizonyítványt (színötös) azt megkérdeznétek, hogy büszke-e rátok, azt feleli: egy egész kicsit...
Vagy mondjuk, ha állandóan heccelne, és megragadna minden alkalmat arra, hogy piszkáljon? És utána, mikor eleged lesz belőle és a szemébe mondod, arra hivatkozik, hogy nem mondta komolyan és hogy gyakran csak viccelt, hogy a humorérzékem előjöjjön, és hogy nevessek kicsit?
Ti nagyon megharagudnátok rá? Nem bocsátanátok meg neki? Majd még írok.
Szinte sosincs itthon. Dolgozik, és a másik 2 lánytestvéremmel foglalkozik. Én fiú vagyok. A bátyámmal nagyon jóban vagyunk, és szeretjük egymást, őt mondhatom úgy jobban szeretem majdnem mint a tulajdon szüleimet.
De ő most távol van, egyetemre jár. Van egy menyasszonya. A bátyám hamarosan 20 éves, én 12 leszek. A menyasszonya nála 1 évvel fiatalabb, és miután hazajön az egyetemről össze akarnak házasodni.
Én pedig beleszerettem a lányba annyira egyedül vagyok, de ő foglalkozik velem mindig. Nagyon ciki?
Ez valahogy olyan aranyos a maga módján...
Anyukád mit szól apud viselkedéséhez? Esetleg kérd meg őt, hogy beszéljen vele. Ne vegyél magadra mindent amit mond. Ha nagyon zavar csak erezd el a füled mellett az esetleges rossz megjegyzéseket, vagy vedd pojénra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!