Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bizonyítsam be, hogy nem...

Hogy bizonyítsam be, hogy nem az enyém a gyerek?

Figyelt kérdés

A feleségem bejelentette, hogy terhes, de szinte biztos, hogy nem tőlem, mert már két éve rendszeresen megcsal. Folyamatban van a válás, már el is költözött a kis szerelméhez. A férfi jóval szerényebb körülmények közt él mint én (egy földönfutó senki), ezért okosan kitalálták, hogy mivel a törvény szerint enyém a gyerek, nem fognak hozzájárulni a dns-vizsgálathoz, így segíteni fogok nekik a gyerektartással. A pofátlanság csúcsa, hogy ezt könnyek között mndták nekem, biztosítva arról hogy mennyire sajnálják és hogy amint sikerül valahogy talpra állniuk mindent visszafizetnek. Még az ügyvédem sem mondott jó híreket az üggyel kapcsolatban, de én nagyon nem akarok más kölykére költeni.

Ötletek?

2012. szept. 9. 13:23
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja, de mi is voltunk együtt, és nem volt semmi probléma, ezért nem vettem észre, hogy megcsal. Amúgy sem értem, hogy miért csinálta, mert szerintem minden rendben volt köztünk. Legalább már tudom, hogy nem érdemes nőben megbízni...
2012. szept. 9. 14:17
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
A feleségedben nem érdemes megbízni...
2012. szept. 9. 14:18
 23/52 anonim ***** válasza:
78%

Én megpróbálnék higgadt fejjel leülni és megbeszélni ezt. Gondolom ha a te gyereked, akkor azért csak nem mondasz le róla, ergo biztosítsd afelől az anyát, hogy amennyiben valóban a te gyereked, vállalod érte a felelősséget és természetesen az apaság anyagi és lelki vonzatát is, amennyiben viszont nem az, nem szeretnéd más gyerekét "eltartani" és nem is fogod. Ahhoz viszont hogy megtudjátok kié a gyerek tesztet szeretnél csináltatni, ajánld fel esetleg, ha megteheted, hogy kifizeted te!

Hátha ilyen hangvételben azért kicsit máshogy áll a témához. Ha nem, akkor lehet kicsit "fenyegetőzni" is azzal, hogy perre viszed a dolgot és nem fizetsz egy fillért sem amíg be nem bizonyosodik, hogy a te gyereked. Ha még ez sem használ, csak is akkor perelnék.

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de azért egy ilyen kierőszakolt per elvesztésével gyanítom elég sz*rul járnál, anyagilag mindenképpen. Márpedig ha 50-50, hogy tiéd-e a gyerek, az kicsit nagy kockázat, én megpróbálnám elkerülni a pert.

2012. szept. 9. 14:19
 24/52 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon sajnálom, hogy ekkorát kellett csalódnod a nőkben, de hidd el, akadnak még olyanok, akik normálisak. Csak ugye ez borzalmas csalódás, de idővel megtalálod a párod. :)
2012. szept. 9. 14:27
 25/52 A kérdező kommentje:
Ez ostobaság, meg amúgy sem kapcsódik a témához.
2012. szept. 9. 14:31
 26/52 A kérdező kommentje:
*kapcsolódik
2012. szept. 9. 14:36
 27/52 anonim ***** válasza:
65%

Csak arra reagáltam, hogy nem érdemes a nőkben bízni.

Valamennyire egyet is értek, mert én nő vagyok, de ha szabad ezt mondanom az esetek zömében isten óvjon tőlük. Elvált nőtől főleg. De mindig van kivétel.

2012. szept. 9. 14:39
 28/52 A kérdező kommentje:
Az okos ember nem hagyja, hogy kétszer megtörténjel vele ugyanaz, én pedig nem tartom magam hülyének, erért inkább nem kockáztatok.
2012. szept. 9. 14:44
 29/52 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért, ideges lettem, ezért nem tudok odafigyelni.
2012. szept. 9. 14:46
 30/52 anonim ***** válasza:
38%
Nem is vagy hülye, az azért süt, hogy értelmiségi vagy. (Elnézést azoktól, akik nem azok). Csak nehogy ezentúl boldogtalan légy, mert kifogtál egy ilyen embert. Neki kellene boldogtalannak lennie, és rosszul éreznie magát, nem pedig neked bezárkózni.
2012. szept. 9. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!