Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bizonyítsam be, hogy nem...

Hogy bizonyítsam be, hogy nem az enyém a gyerek?

Figyelt kérdés

A feleségem bejelentette, hogy terhes, de szinte biztos, hogy nem tőlem, mert már két éve rendszeresen megcsal. Folyamatban van a válás, már el is költözött a kis szerelméhez. A férfi jóval szerényebb körülmények közt él mint én (egy földönfutó senki), ezért okosan kitalálták, hogy mivel a törvény szerint enyém a gyerek, nem fognak hozzájárulni a dns-vizsgálathoz, így segíteni fogok nekik a gyerektartással. A pofátlanság csúcsa, hogy ezt könnyek között mndták nekem, biztosítva arról hogy mennyire sajnálják és hogy amint sikerül valahogy talpra állniuk mindent visszafizetnek. Még az ügyvédem sem mondott jó híreket az üggyel kapcsolatban, de én nagyon nem akarok más kölykére költeni.

Ötletek?

2012. szept. 9. 13:23
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne kérhetnél DNS vizsgálatot, ha kérdéses a gyerek apja??
2012. szept. 9. 13:24
 2/52 anonim ***** válasza:
98%

IGaz, hogy nem olcsó, de én is kérném, ha megtehetném.

Gazdaságosabb, mint egy életen át fizetni más gyereke után.

2012. szept. 9. 13:30
 3/52 anonim ***** válasza:
20%

Igen a törvény szerint tiéd a gyermek, ha a születése előtti nemtom hányadik napon még nem váltál el a feleségedtől....

Ha nem akarod, akkor nem ismered el a gyereket, vagy nem látogatod és kész.

2012. szept. 9. 13:31
 4/52 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy elzárkózik a dns teszttől. Azt nem csinálhatja meg.
2012. szept. 9. 13:33
 5/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ilyen a világon nincs, hogy a közös gyereküket veled tartatják el.

Tudtommal nem zárkózhat el a DNS teszttől, sőt, még ő fogja kifizetni, ha hazudozott, mert neked igazad volt. Amennyiben persze nincs igazad, akkor a tiéd a költség, de ez a téma, ha jól olvasom most nem játszik nálad.

Nagyon sajnállak, talán még egy ügyvédet fel kellene keresned, akár bírósági panasznapra bemenni.

2012. szept. 9. 13:38
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
Inkább áldozz most erre a vizsgálatra pénzt, minthogy fizess olyan kölyökre, akihez semmi közöd. Az anyukád nem fogják megkérdezni róla, muszáj lesz neki beleegyezni.
2012. szept. 9. 13:38
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már írták előttem is, nem zárkózhat el a DNS-teszttől.
2012. szept. 9. 13:39
 8/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha igényt tart rád, mint apára, te viszont dns tesztet kérsz, mert egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy a tiéd, az ellen ő nem tehet. Mármint úgy értem, hogy valamit le kell tennie az asztalra ahhoz, hogy megkapja a pénzedet az ELVILEG közös gyerek után. Nekem így lenne logikus.

Én kicsit hosszasabban elbeszélgetnék azzal az ügyvéddel, hogy ha folyamatban van a válás és nem ismered el, hogy a gyerek a tiéd, illetve apasági tesztet kérsz, akkor mi a helyzet?

9/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérd a bíróságtól, hogy ők rendeljék el a tesztet, akkor (ha tényleg nem a tiéd) még azt is nekik kell fizetniük.
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen megoldás a DNS teszt.
2012. szept. 9. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!