Most miért ilyen anya? Igaza van? Vagy ti megengednétek a
lányotoknak ezt?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Múlt héten barátnőm a borospincéjükhöz szervezett nekünk barátainak egy bulit, ahol ott is lehetett aludni, de kellett vinni az alváshoz matracot meg hálózsákot. Anyának mondtam, hogy ilyen buli lesz és nem engedett ott aludni, hanem 2-kor jöttek értem. Akárhányszor megkérdezem, hogy miért nem enged, azt mondja, hogy "Mert nem és kész". Aztán tök normálisan megkérdezem, hogy miért nem, mert ez a nem és kész nem válasz, akkor fölkapja a vizet és nem ad elfogadható választ. Egyébként semmi bajom nem lenne, a pince ajtaja zárható, senki nem jönne be, a baráti társaságunkban vannak fiúk is, ők vigyáznának ránk és nem olyanok, akik rámásznak a másikra. Ti elengednétek a lányotokat? Vagy anya miért nem akar elengedni ilyen buliba? Túlságosan félt már megint a semmitől?
Én sem értem anyudat, de végülis a bulira elmehettél, és érted ment a végén, szóval tényleg csak félt, és nem is viszi nagyon túlzásba, mert akkor el sem engedett volna. Engem elengedtek ennyi idősen, és én is el fogom a gyerekemet, ha olyan lesz.
2012. szept. 5. 13:43
42/67 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval lehet nem fogok újat mondani. Én sem értem miért nem engedett ott aludni. Én "anya fejjel" végig gondoltam most. Ha már elengedem a lányomat éjjel 2ig, akkor reggelig is. Tudom, hogy nem, de ha mégis szexelni akarnál, akkor éjjel 2ig is megtehetted volna, tehát már mindegy, ebből a szempontból is. Pia szempontjából is. Nem ismerlek nyilván, de ha normális megbízható lány vagy, és a barátaid is azok, akkor én simán hagytalak volna reggelig mulatni a többiekkel. Pláne 17 évesen. Semmi logikát nem látok ebben a 2ig igen, de reggelig nemben...
2012. szept. 5. 13:51
43/67 anonim válasza:
ma 13:29-es 17 évesen a saját barátait már csak megtudja válogatni az ember,valószínűleg a kérdező fiú barátai nem elvetemült állatok, de ha úgy gondolná hogy le akar feküdni valamelyikkel az sem lenne túl korai. Tehát ilyen szempontból az anyukájának nincs igaza, persze hogy félti, engem is féltett anyám, de nem tiltott a szextől, és a buliktól 17 évesen.
2012. szept. 5. 13:55
44/67 anonim válasza:
Én ilyen helyzetben simán megmondtam anyukámnak,hogy hajnal kettőig is megtehetem azt,amitől féltenek,sőt fényes délben is:)
Kérd meg a szüleidet,hogy bízzanak benned,mert jól neveltek,és nem fogsz olyat csinálni,amit szégyellniük kellene.
2012. szept. 5. 14:13
45/67 anonim válasza:
Borospincébe már azért sem engedném, mert meg is hallhat a gázoktól, amik ott kibocsátódnak. Hallottam már ilyen esetről. Ezért szoktak gyertyát levinni, mert ha elterjed a mérges gáz, megfullad az illető és időben észre sem veszi.
2012. szept. 5. 14:42
46/67 anonim válasza:
> Borospincébe már azért sem engedném, mert meg is hallhat a gázoktól, amik ott kibocsátódnak.
Persze szigorúan hajnal kettő után érkeznek a gonosz gázok.
2012. szept. 5. 14:45
47/67 anonim válasza:
OFF, csak mert minden nap van ilyen:
"mert meg is hallhat a gázoktól"
Az ember 2 füllel haLL, de élni, halni egy L-lel teszi...
Ez pont olyan, mint hogy 2 lábbal áLL, de egy L-lel áld, mégis sajnos sokaknál "Isten álld meg a magyart"
ON: na ya, meghalhat a mustgáztól, de a mustgáz a must forrásakor termelődik, időszakos dolog, aminek nem most van még a szezonja. Meg egyébként is, amíg egy pincében égve marad a gyertya, addig ott nincs veszély...
2012. szept. 5. 14:51
48/67 anonim válasza:
Elgépeltem, természetesen tudom, hogy egy l betű, elég jó a helyesírásom ahhoz, hogy ilyen hatalmas hibát ejtsek tudatosan.
2012. szept. 5. 15:10
49/67 anonim válasza:
Elengedtelek volna. Ne gondold azt, hogy egy év múlva el fognak majd engedni. De a lányom még csak 1 éves, lehet 16 év múlva nem így gondolom. Nyugodj bele.
2012. szept. 5. 15:12
50/67 anonim válasza:
Szerintem valamibe belenyugodni ami másként is lehetne, az a világ legrosszabb dolgainak egyike, igenis meg kell harcolni a saját elveinkért, szabadságunkért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!