Most miért ilyen anya? Igaza van? Vagy ti megengednétek a lányotoknak ezt?
Dehát elengedtek!!!
Csak érted mentek 2-kor. Miről maradtál le, ami hajnali 2 óra után történt??????????????
Pl.: Anya, elfogadom a döntésed, de szeretném, ha megindokolnád, hogy a jövőben tudjam, mi az, amitől tartasz, vagy ami miatt aggódsz, és ehhez tudjam tartani magam. Magyarázat hiányában viszont erre képtelen vagyok. Kérlek, mondd el az aggályaidat, beszéljük meg.
(Egy szülőnek egyébként ezt magától is tudni kellene, ugyanis pszichológiai tény, hogy egy kamasz kevésbé tartja be azokat a szabályokat, amelyeknek nem érti az okát. Egyszerűen az agy figyelmen kívül hagyja, és "csakazértis" megszegi, ha nincs magyarázat.)
sokat nem tudsz tenni!Anyukát megindokolta félt!!
Tudod én 16 éves koromba elköltöztem anyukámtól,mert szerelmes lettem egy tőlem 8 évvel idősebb "fiúba"anyukám semmit nem szólt hozzá,nem igazán érdekelte.Persze suliba jártam ,lett szakmám.De 18 évesen úgy éreztem ,hogy nekem a kapcsolat semmit nem add a sráccal így szépen külön mentünk....Haza költöztem.Azt ,hogy miért hagytam el a barátomat a mai napig nem tudom.Pedig ez már rég volt.Jelenleg 2 kisgyerekem van és 27 éves vagyok.Csak azért írtam le ,hogy jobb hogy aggódik érted anyud mint hogy nem is érdekli!!!
Nagyon tanácstalan vagy és sírsz.
Igazán próbálok visszaemlékezni a saját 17 éves énemre. De csak nem találom az összhangot veled...
Amúgy mit csinálsz most? Nincs már órád?
Én örülök, hogy foglalkoznak velem, azzal nincs bajom. De azért ennyire nem kéne féltenie. Az ott alvó barátaim is épségben hazaértek reggel csomó új és jó élménnyel.
Ma nem tudtam iskolába menni, mert orvoshoz kellett mennem és már fél1-kor nem volt értelme elvinni-e anyának iskolába, mert mire odaértünk volna, csak egy órám lett volna.
Mert sok rémséget hallani, és az anyukák aggódóak.:>
Én voltam 17 évesen több "ott alvós buliban is".
Nem ittam alkoholt, nem cigiztem, nem szexeltem.
Barátnőm mindhármat csinálta és neki sem lett semmi baja,
normális felnőtt nő lett belőle.
Ja persze, a lányokat el kell zárni 18 éves korukig valami sötétszobába-jó pár ember gondolkodik így, sajnos.
Nah lehet lepontozni.:PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!