Most miért ilyen anya? Igaza van? Vagy ti megengednétek a lányotoknak ezt?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Múlt héten barátnőm a borospincéjükhöz szervezett nekünk barátainak egy bulit, ahol ott is lehetett aludni, de kellett vinni az alváshoz matracot meg hálózsákot. Anyának mondtam, hogy ilyen buli lesz és nem engedett ott aludni, hanem 2-kor jöttek értem. Akárhányszor megkérdezem, hogy miért nem enged, azt mondja, hogy "Mert nem és kész". Aztán tök normálisan megkérdezem, hogy miért nem, mert ez a nem és kész nem válasz, akkor fölkapja a vizet és nem ad elfogadható választ. Egyébként semmi bajom nem lenne, a pince ajtaja zárható, senki nem jönne be, a baráti társaságunkban vannak fiúk is, ők vigyáznának ránk és nem olyanok, akik rámásznak a másikra. Ti elengednétek a lányotokat? Vagy anya miért nem akar elengedni ilyen buliba? Túlságosan félt már megint a semmitől?2012. szept. 5. 12:26
1/67 A kérdező kommentje:
Egyébként ha anya elenged, akkor apa is.
2012. szept. 5. 12:27
2/67 anonim válasza:
gondolom a fiúk miatt félt....de azért adhatna egyenes választ...
3/67 anonim válasza:
Honnan tudod ennyire, hogy megvédenének?
Mert nem hinném.
Amúgy már csak azért is viselkedhet így, mert hihetetlen gyerekes vagy és akárkiben megbízol.
4/67 anonim válasza:
zárható borospince fiúkkal??? kicsit gondold végig,és megérted miért nem engedett el
de segítek: részeg fiúk,bezárt lányokkal.. na? sosem lehet elég éber az ember lánya!
5/67 anonim válasza:
az jogos, hogy félt. de ha belegondolok, 17 évesen elég nagy vagy szerintem ahhoz, hogy ott aludj valakinél. főleg ha a tanulmányi eredményeid is jók. akkor nem látom akadályát. de anyukád ismer téged, én nem. ha megbízható fiatal vagy, akkor beszélj vele. hogy tudhatja, hogy megbízhat benned, és elég érett vagy ahhoz, hogy ne tegyél olyan dolgokat, amiket megbánnál.
6/67 anonim válasza:
mert nem és kész... ergo olyan kifejthetetlen indoka van amit nem lehet elmagyarázni vagy nem logikus és ezért nem értenéd meg. majd ha 18 leszel már elengednek... avyg akkor se, mert amig az ő házukban laksz és az ő pénzükből eszel azt csinálod amit ők mondqanak... törödj bele
7/67 A kérdező kommentje:
Ezek a fiúk tényleg normálisak, a szüleim is ismerik őket. Mindig mindenhova együtt megyünk. 4-en vagyunk lányok és 4-en fiúk. Ha akartak volna, már rég kikezdtek volna velünk.(Mondjuk az egyik lány meg fiú jártak már, de nem működött nekik.) Meg különben is van Barátom, nem innám magam félholtra, jól tanulok, csak az az egy probléma van velem, hogy néha nagy a szám, ha kiakasztanak.
2012. szept. 5. 12:37
8/67 anonim válasza:
> zárható borospince fiúkkal??? kicsit gondold végig,és megérted miért nem engedett el
Mindenki magából indul ki :) Én el fogom engedni a lányom, nevelés kérdése minden.
9/67 A kérdező kommentje:
Mondtam is anyának, hogy ha 18 elmúlok, nem szólhat majd bele, hogy hol alszok. Erre azt mondta, hogy nem úgy van az. Nem értem őt.
2012. szept. 5. 12:40
10/67 anonim válasza:
" avyg akkor se, mert amig az ő házukban laksz és az ő pénzükből eszel azt csinálod amit ők mondanak... törödj bele" - fenéket kérlek, ezt tényleg csak azokkal a szerencsétlenekkel tudják megtenni, akik beletörődnek ebbe az aljasságba. Mert egyébként a jog nem tesz különbséget a "szüleivel élő nagykorú" és a "szüleitől külön élő nagykorú" között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!