Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért ilyen anya? Igaza...

Most miért ilyen anya? Igaza van? Vagy ti megengednétek a lányotoknak ezt?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Múlt héten barátnőm a borospincéjükhöz szervezett nekünk barátainak egy bulit, ahol ott is lehetett aludni, de kellett vinni az alváshoz matracot meg hálózsákot. Anyának mondtam, hogy ilyen buli lesz és nem engedett ott aludni, hanem 2-kor jöttek értem. Akárhányszor megkérdezem, hogy miért nem enged, azt mondja, hogy "Mert nem és kész". Aztán tök normálisan megkérdezem, hogy miért nem, mert ez a nem és kész nem válasz, akkor fölkapja a vizet és nem ad elfogadható választ. Egyébként semmi bajom nem lenne, a pince ajtaja zárható, senki nem jönne be, a baráti társaságunkban vannak fiúk is, ők vigyáznának ránk és nem olyanok, akik rámásznak a másikra. Ti elengednétek a lányotokat? Vagy anya miért nem akar elengedni ilyen buliba? Túlságosan félt már megint a semmitől?

2012. szept. 5. 12:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
79%
ha nem a múlt héten barátkoztál össze ezekkel a haverokkal, én elengednélek. szuper, h minden válaszoló vad gruppenszexet vízionál, de szerintem meg vagy igen vagy nem, fiatal- és társaságfüggő. van ilyen is, de azért hogy a gyakorin mindenkinek ez kattan be először és más verziót el se tud képzelni, mint hogy a tinédszereknél összezárva beindulnak a pavlovi reflexek és azonnal, ott egymás előtt elkezdenek "üzekedni", az nagyon kemény korkép
2012. szept. 5. 12:41
 12/67 A kérdező kommentje:
Mamim rosszabb volt. Elengedték anyát ennyi idősen diszkóba 10-ig. A barátjait mind el akarták üldözni. Volt, hogy azt mondták, hogy vagy a diszkó (10-ig), vagy a barátod. Na hát meg is hülyültem volna anya helyében.
2012. szept. 5. 12:42
 13/67 anonim ***** válasza:
46%

"Erre azt mondta, hogy nem úgy van az. Nem értem őt." - Kérdező, ez bizony így van, a harcodat meg kell vívni, a szüleidet rá kell kényszeríteni a felnőtté válásod tudomásul vételére, ez néha nem egyszerű, de helyetted más nem fogja megtenni...

Egyébként gondolom nem volt a buliban semmi extra... én simán elengedtelek volna... max a kezedbe nyomok egy doboz óvszert:)))

2012. szept. 5. 12:44
 14/67 A kérdező kommentje:
Nem lenne ilyen gruppenszex.. és ezt anya is jól tudja. De nem értem még mindig, hogy miért nem enged. Mindig mindent elmondok neki, nincs olyan amiről ne tudna.
2012. szept. 5. 12:44
 15/67 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell ahhoz zárható borospince, hogy megtörténjen a szex. Ha a lány akarja, úgy is szexel és az anyja sosem jön rá. Én elengedném, főleg, ha ismerem is a barátait és a lányom is régóta ismeri őket. Meg most mivel jobb,ha kettőkor hazamegy? Nem is értem...
2012. szept. 5. 12:45
 16/67 anonim ***** válasza:
39%

Mint látod, Anyád meg is hülyült...

Na jó: viccet félretéve...

Sok mindentől félthet, a részeg fiúk-bezárt lányok csak az egyik (és nem a legsúlyosabb) dolog. De pl. hogy elhagyatott helyen van - a pécsi lány is csak pár száz méterre volt otthonról, amikor megölték. Hogy mennyire egészséges egy borospincében aludni, arról megint lehetne vitát nyitni.

Az egyetlen hiba, hogy Anyukád nem indokolta meg rendesen.

2012. szept. 5. 12:46
 17/67 anonim ***** válasza:
44%
Mégvmi: engem sem igazán engedtek el, pedig srác vagyok. Anyáméknak mindegy, hogy mit csinálok, mert lesz*rtak, nekik az volt a lényeg, hogy OTTHON LEGYEK. Mert nehogy jól érezzem magam, mert ők soha nem mentek sehova.
2012. szept. 5. 12:47
 18/67 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem lett volna semmi szexuális dolog a buliban.. csók se, puszi se, semmi. És barátomat meg nem csalnám meg. Meg mi azért kicsit értelmesebb társaság vagyunk ahhoz, hogy buliban nyomjuk a gruppenszexet. :D
2012. szept. 5. 12:47
 19/67 anonim ***** válasza:
42%

De könyörgöm, mi van akkor, ha valaki 17 évesen szexuális életet él szabad akaratából? Szerintem a világ legtermészetesebb dolga...

Félteni egy embert az erőszaktól kell, akár szexuálistól, akár másfélétől...

2012. szept. 5. 12:48
 20/67 anonim ***** válasza:
19%
ez a ruha nem esküvőre való...
2012. szept. 5. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!