A szüleim azt mondták elfogadják h meleg vok ha megteszek nekik 2 dolgot. Ti megtennétek?
Tudják már pár hónapja kb. oké is volt minden csak ma láttak együtt egy másik sráccal szal újból kitört a balhé... beszélgettünk elég sokat aztán azt mondták ha megteszek nekik 2 dolgot akk tuti kiderül nekik h ezt komolyan gondolom és elfogadják sőt akár hajlandóak is megismerni ha összejövök egy fiúval stb. Viszont az a 2 dolog baromság én nemtom ezt h gondolták
1. Menjek el pszichológushoz... azt mondták ha a pszichológus azt mondja nekik h ez van akk oké elfogadják de ha van esély arra h megváltozzak akk próbáljam meg... de ezt nem értik h ezt nem lehet így kezelni ez nem olyan dolog és én nem akarok megváltozni nekem ez jó így nem értik :S
2. Apám kitalálta h honnan tom h meleg vok ha nem is voltam még lánnyal csak fiúval... hiába mondom neki h ezt tudja magától az ember!!! És h próbáljak meg ismerkedni egy lánnyal meg iesmi de nem érdekelnek a lányok :S Szal vagy összeszedek vmi kamu csajt ami nem olyan egyszerű, vagy összeszedek egy igazit megdugom aztán megmondom neki h Bocs am meleg vok csak a szüleim miatt le kellett h feküdjek veled??? Mégis ezt h gondolják?
Sztetek h értethetném meg velük h ez mind2 dolog hülyeség? És egyiket sem akarom megcsinálni? Sztetek most mit csináljak h győzhetném meg őket h én ezt komolyan gondolom anélkül h ien hülyeségeket kéne csinálnom?! Ezeket így hiába mondom el nekik csak hajtogatják a magukét :( Miért várják ezt tőlem, amikor én annyit szeretnék h együtt lenni egy fiúval és ne kelljen bújkálni előlük? :(
16/F
Összezavarni azt lehet, aki bizonytalan magában, vagy nem tudja elfogadni a saját homoszexualitását, és görcsösen ki akar belőle gyógyulni. Az ilyen embereket valóban be lehet hülyíteni, de a te eseted más. Te ha el is mégy, elsősorban azért teszed, mert a szüleidnek akarsz segíteni az elfogadásban.
Ugyanakkor meg tudom érteni azt is, h ez neked megalázó érzés, hiszen az igazi elfogadásnak ehhez semmi köze. Hadd kérdezzem meg, annyira fontos neked, h már most 16 éves korodban maradéktalanul elfogadják a melegségedet? Mert a leírtak alapján az idő is neked dolgozna, hiszen nem arról van szó, h ab ovo elítélnének. Feltártad előttük a tényeket, ami helyes, és hidd el, elsőre ennél általában sokkal rosszabbul szoktak elsülni az ilyen dolgok. Annyi lenne az egész, h ha van barátod, akkor azt egy ideig nem viszed haza, ez azért csak nem megoldhatatlan? Hidd el, 1-2 éven belül akkor is a javadra dőlnének el a dolgok, ha egyik kérésüket sem teljesíted. Nekem anno egy fokkal komolyabb falatot kellett lenyomnom a szüleim torkán, ők is ragaszkodtak volna min. 4 független szakvéleményhez, az ilyen-olyan terápiától kezdve a természetgyógyászati cuccokig bezárólag mindenhez. Kockáztattam, nem mentem bele, és lám így is megoldódott, nem volt kenyértörés.
Persze a te döntésed, ha úgy gondolod, h a szüleid valóban beletörődnének, ha egy pszichológus alátámasztja, h ezen nincs mit gyógyítani, akkor ártani nem árt.
A k*rvázás viszont (mert ha igazi prostihoz mész, ha csak úgy találomra megfektetsz egy lányt, ez mindkét esetben az) felejtős. Ilyet egyszerűen nem csinál tisztességes ember, ezt nyugodtan megmondhatod az apádnak is (érdekes, ez a reakció annyira tipikusan férfi...).
Köszönöm szépen a válaszokat, megbeszéltem velük, jövő héten megyek pszichológushoz mondjuk nemtom minek XD
Azért akarom h elfogadják mert nem szeretném ha titkolózni meg bújkálni kellene ha összejövök vkivel és nem akarok erre 1-2 évet várni!
Na ennyi.elmész a dokihoz és lenyugszanak
de mi lesz ha azt mondja folyamatosan járnod kell h eredményes légy?
Nem en irtam, de szerintem ez egyaltalan nem gyerekes visszavagas, hanem akar eredmenyre vezetö is lehet:
"Szerintem kérdezd meg apukádat, hogy volt-e már férfival.
Ha nem, akkor honnan tudja, hogy nem vonzódik irántuk?"
Mert ha nem kijelentessz valamit, hanem kerdesben teszed fel, akkor van eselye, hogy elgondolkodik, es esetleg magatol rajön, hogy hülyeseget mondott...
Amugy a helyedben lehetöleg elvinnem magammal a szülöt, es akkor talan a pszichologustol fogja hallani, talan neki, mint "szakembernek" jobban elhiszi, es talan ö hatasosabban ki is tudja fejezni magat.
Ha nem megy veled, akkor kerdezd meg a pszichologust, mire mit mondjal?
Majd ird meg legyszi, mit mondott, es hogyan alakult tovabb a dolog! Please!
A 41. valaszolo nagyon jokat irt!
(Es meg az is lehet, hogy nemi identitaszavar, bar ha ennyire biztos vagy magadban, nem nagy az eselye.)
"Hihetetlen hogy egyesek még biztatják is a devianciára"
Nem kell biztatni semmire, hiszen meleg.
Szerinted mit kéne tanácsolni neki? Erőszakolja meg magát és éljen (tettesse magát) heteroként? Nősüljön meg és hányjon egész életében?
Az eredményességet énse úgy értettem.
de hagy nyugodjanak le a szüleid.nah elmentél pszichologushoz?
A pszicho meg oke, az majd megmondja nekik hogy ez nem valami trauma hatasa, hanem ilyen vagy es kesz.
A masodikra viszont mondd meg nekik nyugodtan, hogy majd ha ok is kiprobaljak azonos nemuvel hogy tudjak hogy biztosan nem homok, akkor te is kiprobalod hogy biztosan nem vagy hetero...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!