A szüleim azt mondták elfogadják h meleg vok ha megteszek nekik 2 dolgot. Ti megtennétek?
Tudják már pár hónapja kb. oké is volt minden csak ma láttak együtt egy másik sráccal szal újból kitört a balhé... beszélgettünk elég sokat aztán azt mondták ha megteszek nekik 2 dolgot akk tuti kiderül nekik h ezt komolyan gondolom és elfogadják sőt akár hajlandóak is megismerni ha összejövök egy fiúval stb. Viszont az a 2 dolog baromság én nemtom ezt h gondolták
1. Menjek el pszichológushoz... azt mondták ha a pszichológus azt mondja nekik h ez van akk oké elfogadják de ha van esély arra h megváltozzak akk próbáljam meg... de ezt nem értik h ezt nem lehet így kezelni ez nem olyan dolog és én nem akarok megváltozni nekem ez jó így nem értik :S
2. Apám kitalálta h honnan tom h meleg vok ha nem is voltam még lánnyal csak fiúval... hiába mondom neki h ezt tudja magától az ember!!! És h próbáljak meg ismerkedni egy lánnyal meg iesmi de nem érdekelnek a lányok :S Szal vagy összeszedek vmi kamu csajt ami nem olyan egyszerű, vagy összeszedek egy igazit megdugom aztán megmondom neki h Bocs am meleg vok csak a szüleim miatt le kellett h feküdjek veled??? Mégis ezt h gondolják?
Sztetek h értethetném meg velük h ez mind2 dolog hülyeség? És egyiket sem akarom megcsinálni? Sztetek most mit csináljak h győzhetném meg őket h én ezt komolyan gondolom anélkül h ien hülyeségeket kéne csinálnom?! Ezeket így hiába mondom el nekik csak hajtogatják a magukét :( Miért várják ezt tőlem, amikor én annyit szeretnék h együtt lenni egy fiúval és ne kelljen bújkálni előlük? :(
16/F
"Szerintem sem képes ezt felfogni egy 16 éves GYEREK. Csináld meg, amit a szüleid mondtak."
Nem nehéz azt felfogni h egy fiúra feláll egy lányra viszont nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!