Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim azt mondták elfogadj...

A szüleim azt mondták elfogadják h meleg vok ha megteszek nekik 2 dolgot. Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

Tudják már pár hónapja kb. oké is volt minden csak ma láttak együtt egy másik sráccal szal újból kitört a balhé... beszélgettünk elég sokat aztán azt mondták ha megteszek nekik 2 dolgot akk tuti kiderül nekik h ezt komolyan gondolom és elfogadják sőt akár hajlandóak is megismerni ha összejövök egy fiúval stb. Viszont az a 2 dolog baromság én nemtom ezt h gondolták

1. Menjek el pszichológushoz... azt mondták ha a pszichológus azt mondja nekik h ez van akk oké elfogadják de ha van esély arra h megváltozzak akk próbáljam meg... de ezt nem értik h ezt nem lehet így kezelni ez nem olyan dolog és én nem akarok megváltozni nekem ez jó így nem értik :S

2. Apám kitalálta h honnan tom h meleg vok ha nem is voltam még lánnyal csak fiúval... hiába mondom neki h ezt tudja magától az ember!!! És h próbáljak meg ismerkedni egy lánnyal meg iesmi de nem érdekelnek a lányok :S Szal vagy összeszedek vmi kamu csajt ami nem olyan egyszerű, vagy összeszedek egy igazit megdugom aztán megmondom neki h Bocs am meleg vok csak a szüleim miatt le kellett h feküdjek veled??? Mégis ezt h gondolják?

Sztetek h értethetném meg velük h ez mind2 dolog hülyeség? És egyiket sem akarom megcsinálni? Sztetek most mit csináljak h győzhetném meg őket h én ezt komolyan gondolom anélkül h ien hülyeségeket kéne csinálnom?! Ezeket így hiába mondom el nekik csak hajtogatják a magukét :( Miért várják ezt tőlem, amikor én annyit szeretnék h együtt lenni egy fiúval és ne kelljen bújkálni előlük? :(

16/F

2012. szept. 4. 19:01
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
nem nem vok mert? :O ezt nem értem
2012. szept. 4. 19:26
 12/50 anonim ***** válasza:
5%

Gondolom ezt nem te írtad :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Inkább a helyesírásodon csiszolhatnál egy kicsikét, minthogy meleg szórakozóhelyekre jársz 16 évesen. És szerintem semmi bajod nem lesz tőle, ha elmész egy agyturkászhoz.

13/50 anonim ***** válasza:
94%

Jajj, hát ez marha egyszerű.

Mondd neki, hogy OK, apu, de honnan tudod, hogy te nem vagy pedofil?

1. Tegyél egy próbát, menj el pszichiáterhez, és hátha rá tud beszélni, hogy megerőszakolj egy kisgyereket.

2. Honnan tudod, hogy nem vagy pedofil, vagy nem élveznéd, ha egyszer még soha nem próbáltad?

Amennyiben kapsz egy rohadt nagy maflást, máris tudod, hogy igazad van.

Azt az ember egyszerűen TUDJA, micsoda nem kell neki, és mire vágyik. Nem kell mindent kipróbálni.

Nekik sem kellett gondolom azonos neművel, gyerekkel, lóval, hullával, vagy kilencvenévesekkel szexelni, esetleg elveretni maguk dugás közben, vagy fojtogatni valakit, hogy tudják, ezekre egyáltalán nem vágynak.

A pszichológus őket sem tudná pedo-geronto-kecske- vagy cipőfillé tenni, képzeljék el, milyen terápiával érnék el náluk.

Neked az a természetes, hogy a fiúkhoz vonzódsz. Ergo: meleg vagy.

14/50 anonim válasza:
83%
Nos,tudod sokan nem merik bevallani,hogy a saját nemükhöz vonzódnak,de te bátor vagy,hogy ezt felvállaltad a szüleid előtt.Ők biztos még túl fiatalnak tartanak téged,ahhoz hogy ilyen érzéseid legyenek.Ha igazán szeretnek úgy is elfogadják,de ha annyira rajta vannak a két fltételen,inkább egyezz bele.
2012. szept. 4. 19:28
 15/50 anonim ***** válasza:
73%

A valódi elfogadás feltétel nélküli. Tehát ha a szüleid elfogadnak téged, akkor elfogadják azt is, hogy te meleg vagy, és nincs "ha".

16 éves korban egyébként a nemi "eltévelyedés" még elég gyakori, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy meleg vagy.

2012. szept. 4. 19:29
 16/50 A kérdező kommentje:

75% de igen én írtam de most jobban odafigyeltem a helyesírásra nem mondhatod :P:P:P

81% kösz ez jó ötlet =D

2012. szept. 4. 19:31
 17/50 A kérdező kommentje:
De igen biztos tudom érzem h nem érdekelnek a lányok hanem a fiúk!! 1000% biztos
2012. szept. 4. 19:37
 18/50 anonim ***** válasza:
48%

Akkor próbáld megértetni, hogy ez nem így működik. Attól mert elmész pszichológushoz, mit gondolnak, mi fog változni? Bemész, beszélgetsz 1 órát és úgy jössz ki, hogy "igen, tévedtem, nem vagyok meleg". Ezt a szüleid sem gondolhatják komolyan.

De a szüleidet is meg lehet érteni. Ha az én gyerekem mondaná azt, hogy meleg, elfogadnám, mert az én gyerekem, de azért valószínűleg megpróbálnék mindent, hogy hátha téved.

2012. szept. 4. 19:41
 19/50 anonim ***** válasza:
89%
Engem is elküldtek pszichológushoz anno a szüleim.. semmi sem lett, csak az, hogy a pszicho megmondta nekik, hogy nekik kell pszichológus inkább a feldolgozás miatt, mert ez normális dolog
2012. szept. 4. 20:10
 20/50 anonim ***** válasza:
37%
maradiak,de legalább probálkoznak. ez dicséretes.
2012. szept. 4. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!