Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim azt mondták elfogadj...

A szüleim azt mondták elfogadják h meleg vok ha megteszek nekik 2 dolgot. Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

Tudják már pár hónapja kb. oké is volt minden csak ma láttak együtt egy másik sráccal szal újból kitört a balhé... beszélgettünk elég sokat aztán azt mondták ha megteszek nekik 2 dolgot akk tuti kiderül nekik h ezt komolyan gondolom és elfogadják sőt akár hajlandóak is megismerni ha összejövök egy fiúval stb. Viszont az a 2 dolog baromság én nemtom ezt h gondolták

1. Menjek el pszichológushoz... azt mondták ha a pszichológus azt mondja nekik h ez van akk oké elfogadják de ha van esély arra h megváltozzak akk próbáljam meg... de ezt nem értik h ezt nem lehet így kezelni ez nem olyan dolog és én nem akarok megváltozni nekem ez jó így nem értik :S

2. Apám kitalálta h honnan tom h meleg vok ha nem is voltam még lánnyal csak fiúval... hiába mondom neki h ezt tudja magától az ember!!! És h próbáljak meg ismerkedni egy lánnyal meg iesmi de nem érdekelnek a lányok :S Szal vagy összeszedek vmi kamu csajt ami nem olyan egyszerű, vagy összeszedek egy igazit megdugom aztán megmondom neki h Bocs am meleg vok csak a szüleim miatt le kellett h feküdjek veled??? Mégis ezt h gondolják?

Sztetek h értethetném meg velük h ez mind2 dolog hülyeség? És egyiket sem akarom megcsinálni? Sztetek most mit csináljak h győzhetném meg őket h én ezt komolyan gondolom anélkül h ien hülyeségeket kéne csinálnom?! Ezeket így hiába mondom el nekik csak hajtogatják a magukét :( Miért várják ezt tőlem, amikor én annyit szeretnék h együtt lenni egy fiúval és ne kelljen bújkálni előlük? :(

16/F

2012. szept. 4. 19:01
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, hogy miért kell a homoszexualitást betegségként kezelni! Ez egy teljesen természetes dolog, az állatvilágban is előfordul. Ha pedig keresztény meggyőződésből nem tetszik nekik, elgondolkodhatnának azon, hogy isten nem alkot "selejtet".

Vagy elfogadnak úgy ahogy vagy, vagy nem. Nem éri meg olyan dolgokat csinálni, amik téged kellemetlenül érintenek. És ha még meg is teszed, úgyis újabb dolgokat fognak kitalálni. Csak hallgass a szívedre, az sosem visz tévútra!

2012. szept. 4. 20:24
 22/50 anonim ***** válasza:
95%

A pszichológus nem árthat. Ha tényleg meleg vagy, akkor csak meg fog erősíteni ebben a dologban, és talán saját magadnak is bevallasz olyan dolgokat, amiket eddig nem is igazán tudtál.

A lányprojekt hülyeség. Az embert nem lehet így kihasználni. Az a lány is ember, és nem csak egy kísérleti nyúl, hogy az identitásunkat tisztázzuk vele.

Ezt mosd is meg a szüleidnek, de a pszichomókusba egyezz bele.

2012. szept. 4. 20:29
 23/50 anonim ***** válasza:
35%
#21: azért, mert az. Én elfogadom a melegeket, meg semmi bajom velük, de ne mondd, hogy a homoszexualitás biológiailag normális.
2012. szept. 4. 20:33
 24/50 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó:

Genetikai eredetű.

Te elfogadod, Ok.

De sokan nem, és őket okolják érte, hogy tehetnek róla. De ha valaki tehet a genetikai betegségéről, akkor szerintük a down-kóros is hibás érte?...

2012. szept. 4. 20:44
 25/50 A kérdező kommentje:
Jó most ezen ne vitatkozzatok pls nekem mind1 h genetikai vagy nem vagy tehet róla az ember vagy nem én nekem ez jó így és nem akarok megváltozni...
2012. szept. 4. 20:54
 26/50 anonim ***** válasza:
94%

Figyu, egy mentálhigiénés központ teljesen TB alapon működik, szóval ingyenes. Ha valóban meleg vagy, akkor senki sem fog tudni összezavarni, az orvosnak nem ez a célja. Odamész, elmondod mi van, szerintem nem nagyon fognak faggatni.

Apukádnak meg ha minden kötél szakad, akkor visszavághatsz: ő honnan tudja, hogy nem meleg, ha még soha nem volt fiúval?

2012. szept. 4. 21:03
 27/50 anonim ***** válasza:
94%

figyelj. ha tényleg meleg vagy mondhat akármit az a pszichológus, te nem fogsz még attól a lányokra gerjedni ha egyszer a fiúk jönnek be.

ez pont olyan hogy valakinek a csontvázcsoványak jönnek be de egy másik ember márpedig erősködne hogy ez nem igaz, mert igazából te a kövérekre buksz.

márpedig bottal se piszkálnál meg egy 150 kilós... érted.

teljesen nyugodtan menj el ahhoz a pszidhológushoz, akár még ezt is mondd el neki hogy miért. ebben nem, de lehet hogy más problémádban (ha van) tud segíteni, vagy csak szimplán lesz valaki akinek őszintén elmondhatsz mindent, már ez is nagyon jó :).

így apud is megnyugszik és a paszichológus úgyis azt mondja hogy "menthetetlen vagy" és nem kell a 2. dolognak eleget tenned.

én se jövök össze pasival, egyszerűen mert hiába próbálkoztam nem egyszer, hanem valami 25-ször, mégsem vonzott egy se szexuálisan. személyiségüket szerettem de el nem tudnám képzelni hogy hozzám érjenek... nem vagyok szűz, hagytam egynek hogy csókoljon meg minden de kiráz tőle a hideg ha eszembejut.

ne legyen neked is ilyen emlék az első, én sajnálom hogy nem lánnyal voltam először

21/L

2012. szept. 4. 21:07
 28/50 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem menj el pszichologushoz ha ettől megnyugszanak max egy óra az életedből aztán békén hagynak

Amit apád mond arra meg mond azt hogy ő honnan tudja hogy nem e meleg ha még nem volt pasival, szedjen fel egy pasit hátha jobban bejön neki. Ez ugyan az a szituáció de te tudod ebben az esetben hogy hülyeség és ha belegondolna hogy pasit kéne fűznie ő is rájönne. Mindkettőtöknek egyforma érzés lenne.

2012. szept. 4. 21:41
 29/50 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem kérdezd meg apukádat, hogy volt-e már férfival.

Ha nem, akkor honnan tudja, hogy nem vonzódik irántuk?

2012. szept. 4. 21:57
 30/50 anonim ***** válasza:
97%

Jaj, ne gyertek már ezzel a hülye, gyerekes visszavágással! Ez nem párbeszéd, hogy "ha nem voltál még fiúval, honnan tudod, hogy nem vagy meleg?", csak szimplán kötekedés, és nem lesz célravezető.

Ha valaki ragaszkodik az álláspontjához, azt ilyen idióta visszavágásokkal nem fogod tudni meggyőzni.

Mondd el apukádnak azt, amit az egyik válaszoló is írt: hogy az emberek nem kísérleti nyulak. Nem használhatsz fel egy lányt, egy érző emberi lényt arra, hogy csak úgy kipróbáld a vele való szexuális együttlétet. Ha innen közelíted meg, talán apukád is belátja, hogy ez nem lenne túl szép dolog. Ha pedig esetleg tovább megy, és a prostikkal jön, akkor mondd meg neki, hogy te attól a dologtól undorodsz.

A pszichológus pedig valóban nem árthat. Ha meleg vagy, nem fog gondot jelenteni, nem is értem, hogy miért nem mész bele. Szerintem csak az visszakozik ennyire, akinek félnivalója van. És ha ennyire ellenkezel, az csak még jobban felbőszítik a szüleidet, hogy lám, nekik van igazuk. Menj el.

2012. szept. 4. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!