Ti megtennétek ezt a legjobb barátnőtökért/barátotokért?
A saját Életeddel törődj!! Ha azért, mert kevesebbet találkoztok vége lesz a barátságnak, akkor nem is volt az soha!!!
24N
Hát bocsi,hogy ezt mondom de én gimnazistaként büdös életbe nem mennék vissza,örülök hogy kiszabadultam. :D De amúgy meg oda menj ahova szeretnéd, ugyanúgy fogtok találkozni :)
Ha később meggodnálnád te vagy ő magatokat akkor még mindig át lehet íratkozni
A helyedben nem tenném. Nekem is van egy barátnőm - szinte az egyetlen. Ő egy erős gimnáziumba ment, én egy színvonalas szakközépiskolába. Hétvégén mindig találkozunk. Hétközben beszéltünk telefonon. Tartottuk továbbra is a kapcsolatot. Mert vége az iskolának, nem jelenti azt, hogy egy barátságnak is vége kell hogy legyen.
Bár én is gondoltam arra, hogy vele megyek, de aztán rájöttem, hogy értelmetlen lenne.
Menj oda, ahová akarsz, ő is oda megy, ahova akar. Ha szükségetek van egymásra, úgyis fogtok időt szánni egymásra! :)
Ezt kb 500x el fogják mondani év közben, hogy ne így válasszatok. A legjobb barátnőm osztálytársam volt, ő Miskolcra akart menni én Tokajba de őt nem vették fel oda, ezért megint osztálytársak leszünk. Ha tényleg jó barátnőd megérti, és ha külön váltok akkor is barátok maradtok. De ha nem olyan jó akkor ennyi volt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!