Hogyan reagálnál, ha fiad egy napon egy srácot hozna haza, és bejelentené, hogy ők egy párt alkotnak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 20:59
1/53 anonim válasza:
Amilyenek a mai lányok, nagyon nem is csodálkoznék, hogy nem lányt választott!
:)
2/53 anonim válasza:
Örülnék a boldogságának, olyan mindegy lenne, hogy lányt vagy fiút szeret, szerintem.
3/53 anonim válasza:
Először megdöbbennék, kellene egy kis idő, hogy felfogjam de gond nem lenne belőle! Ha a gyerekem boldog, és elégedett, akkor Én is az vagyok, és ha Ő így boldog, akkor elfogadom! Csak az előítéletektől, és az emberek reakcióitól félteném, mert sajnos nem vagyunk egy elfogadó nemzet..
4/53 anonim válasza:
Én csak nagyot néznek de elfogadnám, azért mert tudom, hogy vele boldog
5/53 anonim válasza:
Kitagadnám a családból, ha lesz egy fiam heterónak fogom nevelni.
6/53 anonim válasza:
Fura kérdés, mert nem tudom milyen egy gyerek, legalábbis egy saját. Mire jó az egyáltalán?
Az a DOLOG már azelőtt kiderülne, hogy komolyabb kapcsolata lenne és úgyse lehetne tenni semmit. De az is lehet, hogy örülnék neki, hogy meleg, mert ez olyan ritka, mint a rendes lányok :)
7/53 anonim válasza:
Legalább a pasija nem fogja "véletlen" felcsináltatni magát vele, hogy aztán 25 évig fizethessen.
8/53 Pötyös Panni válasza:
Először jól pofon vágnám, aztán elgondolkoznék hogy mit rontottam el...
9/53 anonim válasza:
Még mindig jobb mint egyes nők.
10/53 anonim válasza:
Hát szerintem ha akkor esne le nekem, és nem sokkal előbb akkor néznék nagyot, de szerintem ilyet lehet előre sejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!