Hogyan reagálnál, ha fiad egy napon egy srácot hozna haza, és bejelentené, hogy ők egy párt alkotnak?
Először? Köszönnék a srácnak, bemutatkoznánk, megkérdezném, mivel kínálhatom, ilyesmi... csak ahogy az emberek között szokásos. Magamban meg elképednék, hogy addig nem vettem észre a fiam orientálódását...
Bár ez is lehet veszélyes, mert már párszor észrevettem, hogy másokat pont azzal tudok zavarba hozni, hogy én nem jövök zavarba semmi ilyesmitől, szegény srác hetekig örlődve készül élete nagy bejelentésére a barátjával együtt, az én várható reakcióm meg (nem megjátszva, holt komolyan) kb az "OK, van ilyen, örülök hogy megismertelek..."
" Illetve elgondolkoznék, hogy mégis hogy maradtam le én ennyi mindenről?!"
:DDD Ez jó.
Amúgy nem tudok válaszolni, mert én alapból imádom a melegeket:D Nem tudom miért, ahányat ismertem, azt mind imádtam, most is, tinédzser koromban a legjobb barátom is meleg. Tök jó dolog, mert Anya végre mindig megengedi, hogy itt aludjon egy fiú:D Amúgy lehet, hogy először csalódott lennék, mert hogy nem lesz unokám(bár fogadhatnak örökbe..), de ez az egyetlen hátulütője a dolognak, mert igazából örülnék, hogy bízik bennem annyira, hogy bemutassa, ne titkolja el. A lényeg, hogy boldog legyen.:)
Hát én bedurcáznék az biztos!
Mit képzel magáról?Nekem rosszul esne, hogy eddig nem mondta el. És egyszer csak beállít egy pasival. Igazából ha nőt hozna azt is jelentse be!
Persze nem kezdenék el hisztizni a fiú előtt. Csak megjegyezném, hogy elmondhatta volna, hogy meleg. Mert nekem ha lesz gyerekem tudni fogja, hogy elfogadom a melegeket.
Örülnék, hogy a fiam talált magának szerelmet.
És kifagatnám őket, hogy ismerkedtek meg:)
Megkérdezném a gyerektől, hogy neki tudják-e a szülei. Ha nem, segítenék a szüleivel elfogadtatni.
Észrevettem hogy aki szidja a melegeket azt kegyetlenül lepontozzák
na mármost a kérdésem a következő:
Ez azért van mert nagyon elszaporodtak a melegek és ők pontoznak le vagy ennyi degenerált nőszemély van itt ezen az oldalon?
Ti tényleg azt szeretnétek ha az utcán főleg csókolózó férfiakat látnátok?Ha a gyerekeid melegek lennének?Mert akkor büszkék lehettek magatokra.Kíváncsi lennék rá hogyha nem lenne egy hetero se a földön akkor ki akasztana be nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!