Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnál, ha fiad egy...

Hogyan reagálnál, ha fiad egy napon egy srácot hozna haza, és bejelentené, hogy ők egy párt alkotnak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 20:59
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
86%
így van
2012. aug. 28. 18:35
 32/53 anonim ***** válasza:
0%

ma 18:08

Talán tovább kellene olvasni amit írtam nem azért kellene kitagadni mert beteg. A kitagadás a nemi életet élő melegre vonatkozik.

2012. aug. 28. 18:49
 33/53 anonim ***** válasza:
94%

#33: Ilyet én úgy látom nem írtál, és hiába magyarázkodsz, bizony azt írtad: "Kitagadnám. Semmiképp se fogadnám el mert ez egy BETEGSÉG."

Ennyi.

2012. aug. 28. 19:27
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
#33 - valóban nem írtad... de hát basszuskulcs, mért ne élne nemi életet, ha megtalálja a hozzá hasonló társát? Kinek ártanak vele szerinted?
2012. aug. 28. 20:23
 35/53 anonim ***** válasza:
86%
vicces, hogy amire válaszolunk, az törölve lett.
2012. aug. 28. 22:22
 36/53 anonim ***** válasza:
0%
Nem vicces hanem szánalmas. Az meg hogy kiragadtatok egy rosszul meg fogalmazott részletet az undorító. Inkább azt próbáltátok volna megcáfolni amit írtam de mivel azt nem tudjátok csak belekötöttetek valamibe. A lényeg az hogy a melegség nem normális dolog de megértem ha egy anya elfogadja a fiát így.
2012. aug. 28. 22:29
 37/53 anonim ***** válasza:
93%
Kedves előző, egyfelől én férfi vagyok (hetero, párkapcsolatban, ahogy már írtam is) másfelől nézetem szerint meg efféle normákat szabni nem normális dolog. De hát ízlések és pofonok...
2012. aug. 29. 00:25
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kisbaba még a fiam. Imádom, Ő életem értelme. Igazán el sem tudom képzelni a fennt említett helyzetet. Nem tudom hogyan reagálnék, hogyan dolgoznám fel, mert ezt csak nagyon nehezen lehet. Egy biztos a fiam iránti feltétlen mély anyai szeretetem nem szűnne meg létezni csak, mert meleg. Az már más kérdés, hogy magamban ezt hogy dolgoznám fel, hogy emészteném meg. Sokan írták, hogy örülnének a gyerek boldogságának. Azért szerintem ez nem annyira egyszerű kérdés. Mindenesetre én nem szeretnék majd ilyen helyzetbe kerülni.

Sajnos ismertem egy meleg srácot, akit kidobtak otthonról a nemi hovatartozása miatt a szülei. Vézna, alacsony srác volt, és nézett rám nagy őzike szemekkel. Vágyott nagyon a szeretetre. Csak úgy hányódott az életben, nagyon sajnáltam. Erre én SOHA nem lennék képes.

2012. aug. 29. 09:10
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

előző:És mi lett a gyerek sorsa?hány évesen dobták ki?

kérdező:neked bevallotta a gyereked h meleg vagy?

2012. aug. 29. 10:32
 40/53 anonim ***** válasza:
85%
#36: Ha megcáfolom (mert meg tudom, nyugodj meg), elhiszed? Nem, nem hiszed el, mert gondolom már ezren megcáfolták, de te csak mész a magad igaza után. Akkor? Nem fogok én itt erőlködni, nem érsz ennyit.
2012. aug. 29. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!