Hogyan reagálnál, ha fiad egy napon egy srácot hozna haza, és bejelentené, hogy ők egy párt alkotnak?
ma 18:08
Talán tovább kellene olvasni amit írtam nem azért kellene kitagadni mert beteg. A kitagadás a nemi életet élő melegre vonatkozik.
#33: Ilyet én úgy látom nem írtál, és hiába magyarázkodsz, bizony azt írtad: "Kitagadnám. Semmiképp se fogadnám el mert ez egy BETEGSÉG."
Ennyi.
Nekem kisbaba még a fiam. Imádom, Ő életem értelme. Igazán el sem tudom képzelni a fennt említett helyzetet. Nem tudom hogyan reagálnék, hogyan dolgoznám fel, mert ezt csak nagyon nehezen lehet. Egy biztos a fiam iránti feltétlen mély anyai szeretetem nem szűnne meg létezni csak, mert meleg. Az már más kérdés, hogy magamban ezt hogy dolgoznám fel, hogy emészteném meg. Sokan írták, hogy örülnének a gyerek boldogságának. Azért szerintem ez nem annyira egyszerű kérdés. Mindenesetre én nem szeretnék majd ilyen helyzetbe kerülni.
Sajnos ismertem egy meleg srácot, akit kidobtak otthonról a nemi hovatartozása miatt a szülei. Vézna, alacsony srác volt, és nézett rám nagy őzike szemekkel. Vágyott nagyon a szeretetre. Csak úgy hányódott az életben, nagyon sajnáltam. Erre én SOHA nem lennék képes.
előző:És mi lett a gyerek sorsa?hány évesen dobták ki?
kérdező:neked bevallotta a gyereked h meleg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!