Hogyan reagálnál, ha fiad egy napon egy srácot hozna haza, és bejelentené, hogy ők egy párt alkotnak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 20:59
41/53 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki! A melegek olyan aranyosak. :)
43/53 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
44/53 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
45/53 harleynagyi válasza:
:-)) erdekes jo kerdes , igaz a valaszok nagyon also renduek .... hmmm nem is tudom mit csinalnak , hiszen nagyon nehez az ilyen kapcsolatot elfogadni . De biztos idovel beletorodnek hiszen imadom a fiamat
46/53 anonim válasza:
Hát nem is tudom.
De bíztos, hogy nem tagadnám ki.
47/53 anonim válasza:
"heterónak fogom nevelni."
Hát ez nem azon múlik. Senkit nem nevelnek melegnek.
48/53 anonim válasza:
"Kitagadnám. Semmiképp se fogadnám el mert ez egy BETEGSÉG."
Szóval te egy betegség miatt kitagadod a családtagodat?
Inkább téged kéne kitagadni.
50/53 anonim válasza:
19:47 A párját remélem is, hogy ő választotta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!