Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim azt mondták elfogadj...

A szüleim azt mondták elfogadják h meleg vok ha megteszek nekik 2 dolgot. Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

Tudják már pár hónapja kb. oké is volt minden csak ma láttak együtt egy másik sráccal szal újból kitört a balhé... beszélgettünk elég sokat aztán azt mondták ha megteszek nekik 2 dolgot akk tuti kiderül nekik h ezt komolyan gondolom és elfogadják sőt akár hajlandóak is megismerni ha összejövök egy fiúval stb. Viszont az a 2 dolog baromság én nemtom ezt h gondolták

1. Menjek el pszichológushoz... azt mondták ha a pszichológus azt mondja nekik h ez van akk oké elfogadják de ha van esély arra h megváltozzak akk próbáljam meg... de ezt nem értik h ezt nem lehet így kezelni ez nem olyan dolog és én nem akarok megváltozni nekem ez jó így nem értik :S

2. Apám kitalálta h honnan tom h meleg vok ha nem is voltam még lánnyal csak fiúval... hiába mondom neki h ezt tudja magától az ember!!! És h próbáljak meg ismerkedni egy lánnyal meg iesmi de nem érdekelnek a lányok :S Szal vagy összeszedek vmi kamu csajt ami nem olyan egyszerű, vagy összeszedek egy igazit megdugom aztán megmondom neki h Bocs am meleg vok csak a szüleim miatt le kellett h feküdjek veled??? Mégis ezt h gondolják?

Sztetek h értethetném meg velük h ez mind2 dolog hülyeség? És egyiket sem akarom megcsinálni? Sztetek most mit csináljak h győzhetném meg őket h én ezt komolyan gondolom anélkül h ien hülyeségeket kéne csinálnom?! Ezeket így hiába mondom el nekik csak hajtogatják a magukét :( Miért várják ezt tőlem, amikor én annyit szeretnék h együtt lenni egy fiúval és ne kelljen bújkálni előlük? :(

16/F

2012. szept. 4. 19:01
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
92%
Az első már csak azért is megérné, ami az egyik kérdezővel történt. Az ő szüleinek azt mondta a pszichológus: "a lányuknak semmi baja, önöknek viszont annál inkább". A másikhoz szabhatnád azt a feltételt, hogy apád is próbálja ki egy férfival, anyád pedig egy nővel.
2012. szept. 4. 22:31
 32/50 anonim ***** válasza:
92%

30: Azt, hogy az apa "honnan tudja, hogy heteró, ha még nem volt pasival" ha a megfelelő pillanatban és hangnemben mondja ki, akkor nem gyerekes visszavágás, hanem igen jó észérv tud lenni.

De egyet értek azzal is, hogy a csajjal szemben etikátlan lenne a kísérletezés.

2012. szept. 4. 23:28
 33/50 anonim ***** válasza:
77%

Ha eddig nem értették meg, akkor ezután sem fogják, ha nem teszed meg amit kérnek. Menj el egy pszichológushoz, aztán max amit mond az egyik füleden ki, a másikon be. Mondjuk azért előtte járj utána, hogy kihez mész, jó lenne, ha nem csak marhaságokat hallanál.

A csajos ügy bonyolultabb, mert ha belemész a játékba, lehet azt fogják mondani, hogy ha vele össze tudtál jönni, akkor mással is sikerülne, az előző csajjal meg azért nem volt jó, mert nem volt hozzád illő. Esetleg ha elmész egy házibuliba, amiről ők is tudnak, utána mondd azt, hogy ott rád nyomult egy csaj, te meg kíváncsiságból le akarták vele feküdni, de egyszerűen nem ment. Eljutottatok x részig, de abbahagytad, mert annyira rossz volt.

2012. szept. 5. 10:11
 34/50 anonim ***** válasza:
26%
A kereszténységgel jövő bölcselkedőnek ("Isten nem alkot selejtet") PLEASE, legalább kicsit olvass utána a keresztény tanításoknak, mielőtt hülyeségeket írsz. Pl. hogy miért van rossz a világban, és hogyan van jelen Isten mégis. Az ember nem selejt, de bűnre hajlik, és sok rosszat tesz, mond, stb. Nem kéne az ember és a bűn fogalmát összekeverni.
2012. szept. 5. 12:58
 35/50 anonim ***** válasza:
78%
Kedves előző válaszoló! Nem értem a problémádat! Nem keverem össze az embert a bűnnel, tudom hogy a keresztények szerint az embernek szabad akarata van, azért van ennyi rossz a világban. De ugyanúgy, ahogy a mozgássérültnek született embereket, úgy a homoszexuálisokat sem lehet alsóbb rendűnek tekinteni
2012. szept. 5. 15:16
 36/50 anonim ***** válasza:
69%
És azt se értem, hogy a homoszexualitás miért is bűn? Bűnös az, aki nem szereti a csokit, csak a spenótot? Bűnös az, aki hobbiból pókot tart, nem kis nyuszit? Az ember nem születik bűnösnek, szóval ha valaki melegnek születik, az nem bűnös.
2012. szept. 5. 15:18
 37/50 anonim ***** válasza:
95%
A mai rothadó világban? Az ókori Rómában és Görögországban teljesen általános volt a homoszexualitás és a biszexualitás, ráadásul a csúcsponton is. Ezek előtt a kultúrák előtt is volt homoszexualitás. A kereszténység sem szorította ki, csak illegitimmé tette, az emberek igyekeztek ezt titokban tartani. Viszont vannak olyan források, amikből egyértelműen kitűnik, hogy mindig is voltak homoszexuálisok. Ez nem a modern kor teremtménye. Nem kell mindenkinek elfogadni őket, mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy neki mi fér bele az erkölcseibe és mi nem, és aszerint élni. Betegségnek is tarthatja, aki akarja. De azért nem ártana tudni, hogy pontosan mi is az, amit nem fogad el, és nem kéne hülyeségeket írni róla, mert hiteltelenné válik, az érvelése meg egy nagy nulla lesz. Utána kellene járni alaposan a dolgoknak, mielőtt megszólalunk.
2012. szept. 5. 17:43
 38/50 anonim ***** válasza:
81%

Először is menj csak el pszichológushoz, aki majd megmondja a szüleidnek, hogy a homoszexualitás nem betegség, ezért nem lehet belőle "kigyógyulni".

A másodikra baromi egyszerű a válaszom: kérdezd meg apukádtól, hogy ő honnan tudja, hogy heteroszexuális, ha nem volt még férfival?

L/25

2012. szept. 5. 21:16
 39/50 anonim ***** válasza:
67%

Játssz rá egy kicsit arra, hogy nem akarsz lánnyal lenni.

Mondd meg a szüleidnek, hogy undorodsz a vaginától és nem akarod lehányni a csajt. Látványosan kezdj el pfujolni.

Azt is mondhatod, hogy smároltál egy csajjal és elkezdtél a csók kellős közepén öklendezni.

Én is meleg vagyok. Igenis öklendeztem és undorodom a vaginától.

Pszichológushoz meg nyugodtan elmehetsz.

Keresd meg a legdrágábbat, úgyis a szüleid állják a költséget.

Utána azt is mondhatod, hogy a pszichológus azt tanácsolta, hogy mindenképpen el kell menned egy terápiára egy ötcsillagos szállodába a tengerpartra egy hétre. :)))

2012. szept. 6. 15:12
 40/50 anonim ***** válasza:
55%
Jaa, egyébként a szüleid félkegyelműek?
2012. szept. 6. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!