A vőlegényem megcsalt és lebukott. Mégsem kér bocsánatot?
Figyelt kérdés
Nem is érdekelne a szánalmas dumája, de akkor is. Rám sem emeli a telefont, hogy bocsánatot kérjen vagy hasonló, pedig elkaptam egy nővel!2012. szept. 4. 16:18
42/51 anonim válasza:
Én nem értem, miért vannak sokan kiakadva ezen a köpködésen. Egy ilyen féreg nem érdemel mást.
43/51 anonim válasza:
Szerintem pontosan tudja, mire számíthat tőled, azért nem hív. Én sem hívnék fel senkit, ha tudom, hogy nem tervez mást velem, csak alázást és esélyem se lenne a helyzet javítására... Biztos bántja a dolog, de ez téged ne érdekeljen. Felejtsd inkább el, amilyen gyorsan lehet.
44/51 anonim válasza:
En megertem. Szanalmas dolog, amit tett, ezt o is tudja es ezek utan normalis, hogy nincs pofaja a szemedbe nezni.
46/51 A kérdező kommentje:
Igen, elmondta, hogy szeret engem, de bocsánatot nem kért. Azóta sem hívott. Talán csak "felmérte" a pályát.
2012. szept. 6. 22:01
47/51 anonim válasza:
Az ilyen pasi szóra sem érdemes! Látod, hogy csak ennyit jelentettél neki... Örülj, hogy nem lettél a felesége!!
48/51 anonim válasza:
Véleményem szerint csak azért nem kér bocsánatot mivel nagy a büszkeség illetve a másik gondolatom az hogy meglepte a dolog annyira hogy szó szerint elakadt a szava.
49/51 anonim válasza:
OK, de miért nyomoztál utána?
gyanús volt valami? már akkor sem bíztál benne?
érdekes, itt meg egy 26 férfi panaszolja, hogy leköpte őt a párja, akit aztán megpofozott...
van valami közötök egymáshoz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
50/51 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a kérdezőt! Igen, gyanúsan viselkedett az utóbbi időkben, tudom nem volt szép dolog nyomozgatni, de ez van.
2012. szept. 8. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!