Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megcsalt és...

A vőlegényem megcsalt és lebukott. Mégsem kér bocsánatot?

Figyelt kérdés
Nem is érdekelne a szánalmas dumája, de akkor is. Rám sem emeli a telefont, hogy bocsánatot kérjen vagy hasonló, pedig elkaptam egy nővel!

2012. szept. 4. 16:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Én is ezt vallom, ha leszedem a nőről, mert mindent láttam, nem lett volna jobb megoldás.

Igen, azért kicsit bánt, hogy ilyen szinten szarik rám.

2012. szept. 4. 16:59
 22/51 anonim ***** válasza:
32%
Ha én kerültem volna ilyen helyzetbe, vagy lerakom a küszöbre a gyűrűt esetleg mellékelve egy levéllel vagy írok neki egy smst hogy itt jártam, ha végzett húzza fel a gatyáját és keressen meg mert azt hiszem beszélnünk kell.. Persze lehet kiabálnék, de nem alázom meg és nem köpöm le..Nem alacsonyodom le az ő szintjére..Ezzel megmutatom neki is és a másik nőnek is, hogy én egy értelmes, becsülendő felnőtt nő vagyok..Azt egyik ember sem érdemli..(max a gyilkosok meg pedofilok..stb)
2012. szept. 4. 17:05
 23/51 A kérdező kommentje:

Így nézett ki a szitu: Éppen a vége fele jártak mikor zörögtem, beléptem az ajtón mindketten lihegtek.

Csak néztem a párom és mondtam neki, hogy Gratulálok, és fejezzék csak be. Szánalmas vagy! És leköptem, majd eljöttem. Ennyi történt.

2012. szept. 4. 17:08
 24/51 anonim ***** válasza:
39%
Na, ha a leköpés kimaradt volna egészen jól kezelt szituáció..
2012. szept. 4. 17:11
 25/51 anonim ***** válasza:
24%
Jó, de mi a kérdés?
2012. szept. 4. 17:16
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy féreg, egy féregtől nem várhatsz bocsánatkérést. Szerintem soha nem fogja ezt megtenni. Szerintem a leköpés tök rendben volt, a felpofozást speciel csodálom, hogy meg bírtad állni, de egy ilyen emberhez ezek után még egy pofon erejéig sem érdemes hozzáérni. Jól kezelted. Te semmiképp se hívd fel. Az élet majd csak visszaadja ezt neki. Gondolj erre. Mihamarabb lépj túl rajta. És ne feledd: a harag mindig rossz tanácsadó.
2012. szept. 4. 17:22
 27/51 anonim ***** válasza:
93%
Én nem adnám vissza neki a gyűrűt, hanem eladnám jó pénzért :D
2012. szept. 4. 17:52
 28/51 anonim ***** válasza:
45%

Kedves 20-as. Senki nem írta, hogy kutyák. Az "egykutya" egy kifejezés arra, hogy két dolog/ember kb. ugyanolyan. A "megéri a pénzét" sem azt jelenti, hogy a piacon bárki adna érte bármit...

Mellesleg: igen, csaltak már meg, és nem, nem pofozkodtam, nem hangoskodtam, nem köpködtem és általánosságban véve nem viselkedtem primitív módon. Egyszerűen otthagytam az illetőt és hazavittem a bánatomat, aztán rendesen kisírtam magam, aztán még párszor, aztán jobb lett. Legalább utólag nem kell szégyenkeznem azon, hogy "teatyaúristen, nem hiszem el, hogy ez én voltam..."

2012. szept. 4. 18:01
 29/51 anonim ***** válasza:
93%

Jó önkontrollod van nem mondom!!Pontozzatok le, de én nem hagytam volna ennyibe.Elég temperamentumos vagyok, így elképzelni sem tudom mit csináltam volna, de ennyibe nem hagyom az biztos..Még a gondolat is felidegesít, pedig nálunk ilyenről szó sem lehet, főleg mivel én vagyok itthon mindig a gyerekkel..na mindegy.

Szerintem azért nem hív, mert ég a pofája.Te meg azért várod, hogy hívjon, hogy a levezesd végre a feszültséget, amit okozott ez az egész.

2012. szept. 4. 18:11
 30/51 anonim ***** válasza:
88%

nem, nem vesztetted el a méltóságod, aki megcsal mást az ezt érdemli! én biztos nem köptem volna, szerintem minimum gyomron rúgom. elegáns voolt, megtudta hol a helye!

viszont, ne várdd tőle hogy hívjon. ő nem ember csak egy genny... én ha látnám az utcán a helyedben újra leköpném :D

2012. szept. 4. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!