A vőlegényem megcsalt és lebukott. Mégsem kér bocsánatot?
Én is ezt vallom, ha leszedem a nőről, mert mindent láttam, nem lett volna jobb megoldás.
Igen, azért kicsit bánt, hogy ilyen szinten szarik rám.
Így nézett ki a szitu: Éppen a vége fele jártak mikor zörögtem, beléptem az ajtón mindketten lihegtek.
Csak néztem a párom és mondtam neki, hogy Gratulálok, és fejezzék csak be. Szánalmas vagy! És leköptem, majd eljöttem. Ennyi történt.
Kedves 20-as. Senki nem írta, hogy kutyák. Az "egykutya" egy kifejezés arra, hogy két dolog/ember kb. ugyanolyan. A "megéri a pénzét" sem azt jelenti, hogy a piacon bárki adna érte bármit...
Mellesleg: igen, csaltak már meg, és nem, nem pofozkodtam, nem hangoskodtam, nem köpködtem és általánosságban véve nem viselkedtem primitív módon. Egyszerűen otthagytam az illetőt és hazavittem a bánatomat, aztán rendesen kisírtam magam, aztán még párszor, aztán jobb lett. Legalább utólag nem kell szégyenkeznem azon, hogy "teatyaúristen, nem hiszem el, hogy ez én voltam..."
Jó önkontrollod van nem mondom!!Pontozzatok le, de én nem hagytam volna ennyibe.Elég temperamentumos vagyok, így elképzelni sem tudom mit csináltam volna, de ennyibe nem hagyom az biztos..Még a gondolat is felidegesít, pedig nálunk ilyenről szó sem lehet, főleg mivel én vagyok itthon mindig a gyerekkel..na mindegy.
Szerintem azért nem hív, mert ég a pofája.Te meg azért várod, hogy hívjon, hogy a levezesd végre a feszültséget, amit okozott ez az egész.
nem, nem vesztetted el a méltóságod, aki megcsal mást az ezt érdemli! én biztos nem köptem volna, szerintem minimum gyomron rúgom. elegáns voolt, megtudta hol a helye!
viszont, ne várdd tőle hogy hívjon. ő nem ember csak egy genny... én ha látnám az utcán a helyedben újra leköpném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!