Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megcsalt és...

A vőlegényem megcsalt és lebukott. Mégsem kér bocsánatot?

Figyelt kérdés
Nem is érdekelne a szánalmas dumája, de akkor is. Rám sem emeli a telefont, hogy bocsánatot kérjen vagy hasonló, pedig elkaptam egy nővel!

2012. szept. 4. 16:18
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
22%

A nőt ronggyá vertem volna a pacákot tökön kalapálni nehogy be tudja fejezni és jó legyen neki!Ezt már elmulasztottad ,de lehet a partner is csodálkozott amikor meglátott téged!

Ezután már levegőnek nézném!!

2012. szept. 4. 19:45
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Na és ha bocsánatot kér, akkor mi van? Megbocsájtasz? Mert ha nem, akkor minek?
2012. szept. 4. 20:28
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak és nők! De mennyi ilyen helyzet van.. és mennyiről nem tudunk!
2012. szept. 4. 20:36
 34/51 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ilyen viselkedés után amit bemutattál (még ha a hasonló beállítottságú csajok tapsolnak is hozzá) miért csodálkozol, hogy nem keres???

Én férfiként, amikor anno az ex páromat reggel félreérthetetlen helyzetben találtam a házunkban egy másik férfival, egyszerűen kimentem a konyhába, és főztem hármunknak kávét:) És aztán a kávézás után megbeszéltük a probléma lényegét... az úriember, az legyen a pokolban is úriember (akkor is, ha nőnemű)

Hidd el, a dolog sokkal inkább ütős volt, mint a te köpködős nagyjeleneted, halálosan ledöbbent a tök más reakcióra számító 2 ember, ergo pillanatokon belül én voltam az ura a helyzetnek, anélkül, hogy akár a hangomat is megemeltem volna...

A helyedben én kb megjegyeztem volna hangosan, hogy "óvszer a felső fiókban, mert ne szeretném, ha valamit hazahoznál ebből a kalandból, és járhatnék a nőgyógyászhoz mint a múltkor" és balra el... oszt a köpködést majd elintézi az alkalmi partner az éjszaka többi részében, emberünk meg rég ott rágná a küszöböd, bocsánatért esedezve:)

2012. szept. 5. 00:43
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

00:43-as,te inteligens férfiként kezelted a helyzetet!

A kérdező pedig mérges nőként,nem ugyanaz!!

A bocsánatkérés pedig szerintem felesleges,minek?

Ha már mással kufircol,akk gondolom te nem számitottál annyira neki,sajnos:(

2012. szept. 5. 10:44
 36/51 anonim ***** válasza:
88%
34, a kávéfőzős sztori zseniális. :D Mondjuk egy megcsalt nőtől sose várj ennyi lazaságot, egyszerűen képtelenek vagyunk rá, de higgadt (vagy legalább annak látszó) levonulás szerintem itt is sokkal többet ér...
2012. szept. 5. 12:38
 37/51 anonim ***** válasza:
46%
34 ezt fejtsd már ki bővebben, hogyan zajlik egy ilyen beszélgetés, ilyet még nem hallottam, de nagyon tetszik!
2012. szept. 6. 15:33
 38/51 anonim ***** válasza:

Miért mindenki ezen a köpködésen lovagol?Ilyen szituban lehetetlen tiszta fejjel gondolkozni.Én biztos dühöngtem volna,a kérdező így is egészen jól kezelte.Veletek még sose volt olyan,hogy utólag bántátok hogy úgy reagáltatok,ahogy?

Kérdező,van azóta valamilyen fejlemény ?

2012. szept. 6. 15:34
 39/51 anonim ***** válasza:
0%
megérdemelted. ha a nők az olyan pasikra buknak akik leszarják őket, akkor utána miért fáj nekik?
2012. szept. 6. 15:38
 40/51 anonim ***** válasza:

Nem fog felhívni, mert egy féreg, aki megcsalja a menyasszonyát esküvő előtt... Azt várod, hogy legyen tartása...?! NINCS neki.

Egyet se búsulj, még épp időben szabdultál meg tőle!

2012. szept. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!