A vőlegényem megcsalt és lebukott. Mégsem kér bocsánatot?
A nőt ronggyá vertem volna a pacákot tökön kalapálni nehogy be tudja fejezni és jó legyen neki!Ezt már elmulasztottad ,de lehet a partner is csodálkozott amikor meglátott téged!
Ezután már levegőnek nézném!!
Kérdező, ilyen viselkedés után amit bemutattál (még ha a hasonló beállítottságú csajok tapsolnak is hozzá) miért csodálkozol, hogy nem keres???
Én férfiként, amikor anno az ex páromat reggel félreérthetetlen helyzetben találtam a házunkban egy másik férfival, egyszerűen kimentem a konyhába, és főztem hármunknak kávét:) És aztán a kávézás után megbeszéltük a probléma lényegét... az úriember, az legyen a pokolban is úriember (akkor is, ha nőnemű)
Hidd el, a dolog sokkal inkább ütős volt, mint a te köpködős nagyjeleneted, halálosan ledöbbent a tök más reakcióra számító 2 ember, ergo pillanatokon belül én voltam az ura a helyzetnek, anélkül, hogy akár a hangomat is megemeltem volna...
A helyedben én kb megjegyeztem volna hangosan, hogy "óvszer a felső fiókban, mert ne szeretném, ha valamit hazahoznál ebből a kalandból, és járhatnék a nőgyógyászhoz mint a múltkor" és balra el... oszt a köpködést majd elintézi az alkalmi partner az éjszaka többi részében, emberünk meg rég ott rágná a küszöböd, bocsánatért esedezve:)
00:43-as,te inteligens férfiként kezelted a helyzetet!
A kérdező pedig mérges nőként,nem ugyanaz!!
A bocsánatkérés pedig szerintem felesleges,minek?
Ha már mással kufircol,akk gondolom te nem számitottál annyira neki,sajnos:(
Miért mindenki ezen a köpködésen lovagol?Ilyen szituban lehetetlen tiszta fejjel gondolkozni.Én biztos dühöngtem volna,a kérdező így is egészen jól kezelte.Veletek még sose volt olyan,hogy utólag bántátok hogy úgy reagáltatok,ahogy?
Kérdező,van azóta valamilyen fejlemény ?
Nem fog felhívni, mert egy féreg, aki megcsalja a menyasszonyát esküvő előtt... Azt várod, hogy legyen tartása...?! NINCS neki.
Egyet se búsulj, még épp időben szabdultál meg tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!