Nem kéne bocsánatot kérnie vagy valami?
Van egy barátnőm, már elsős korunk óta ismerjük egymást, mindketten felnőttek vagyunk, tehát ha találkozni akarunk, akkor előtte egyeztetünk.
Nagyon régen találkoztunk ezért pár napja rám írt hogy milyen jó lenne találkozni és hogy mindenképpen ezen a héten, de még péntek előtt. Jó, én válaszoltam neki, mondtam is neki napot (a mait, hogy biztosan ráérjen) de semmi. Egyáltalán nem találkoztunk. Még csak vissza se írt. Most fent van FB-n és még chaten se ír rám annyit hogy bocsánat.
De háromból kétszer ez van. Nem kéne megváltoznia most hogy felnőttek vagyunk hogy ne legyen ennyire link? Abban is kételkedem hogy tudja-e igazán hogy mi a barátság.
Nem ő a legjobb barátnőm (talán épp ezért is mert nem lehet rá számítani) de a régi idők emlékére megőriztem mint barátot. Csak már lassan szerintem nem szolgál rá erre a szóra. :S
Én várok el sokat? Nálatok hogy megy ez?
En a helyedben nem keresném lehet, hogy csak "szórakozik"veled.
Ha annyira akart volna találkozni,akkor válaszol is neked.
Nem te vársz el sokat, hanem a "kedves" neveletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!